Van itt olyan ember, aki éttermet vezet vagy képben van a jelenlegi árakkal és jogszabályokkal?
Javaslatom: beültök egy nektek tetsző étterembe, rendeltek egy többfogásos ebédet, vagy vacsorát és udvariasan érdeklődtök a felszolgálónál, hogy válthatnátok-e pár szót a menedzserrel, vagy vezetővel!
Ennek ez a módja.
"Mi úgy számoltuk, hogy kb 300-350 millió forintba kerülne megnyitni, de nem tudjuk ez mennyire reális ár."
Még akár reális is lehet. Ahogy a tizede és a tízszerese is. Attól függ mit akarsz nyitni, hol, saját tulajdonban, vagy bérleményben, milyen beltérrel, milyen felszereltséggel, milyen alkalmazottakkal, milyen vásárlói közönségnek... Satöbbi.
Ha kibérelsz egy felszerelt éttermet, sokkal olcsóbban megoldható. Mivel a covid alatt és óta sok étterem csődbe ment, valószínűleg találnátok megfelelőt jóval olcsóbban is, amit jóval kevesebb költséggel meg lehetne nyitni.
Vágom, hogy nem akartok nyitni, csak prezentálni kell, de egyetemistaként nemcsak a bulikra kellene fókuszálni, hanem gondolkodni is, felütni a kiadó/eladó éttermek hirdetéseit és elmenni többet megnézni és beszélgetni a tulajdonossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!