Megéri a mai világban még vállalkozni?
Mármint ha nincs NER rokonság vagy EU-s pályázati okosság, illetve ha nem épp a rák frissen feltalált ellenszerét vagy hidegfúziós házi erőműveket készülsz forgalmazni, értsd: Egyszerű átlagos kisemberként, aki a konkurencia által bármikor másholható, a hatalom által pedig beszántható.
Tőkearányos megtérüléssel számolva ilyen állampapírkamatok mellett (jó, már lejjebb ment, ha valaki most akar venni) meg ilyen ingatlanpiac mellett, ahol bármilyen putrit 200-akért ki lehet adni, kicsivel több munkával AirBnB-ben még többért, hol hoz bármilyen vállalkozás manapság annyival többet, mint amennyi magasabb lenne a ráfordított időkülönbözet (lógatod a lábad, éled az életed és havonta 1x begyűjtöd a pénzt vagy álmodban is kamatozik és meg se kell mozdulnod érte VS. kockáztatsz + dolgozol) sima alkalmazotti órabérrel felszorozva?
Inkább bele se kezdek kivesézni hogy mennyi hülyeséget van a kis irományodban...
Ennyi sütnivalóval neked nyilván nem éri meg.
Ellehet a parti ősvényen élni nem kell ahhoz nagy tudomány én hitel nélkül építgetem magam és vállalkozásomat 50-útán vállalkoztam.
A megláttásom a mai fiatal és sok vállalkozás a kényelemre és gyors pénz keresetre építene de ez nem megy.
Ezaz, mindenki le lett szavazva :D xD
Gyakori, én így szeretlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!