Kifőzde inditásához nagyjából mennyi tőkére lenne szükségem?
Vidéken kisebb városba szeretnék egy kifőzdét/ételboltot nyitni, sajnos nincsenek olyan ismerőseim akik tudnának benne segiteni..
A helyet bérelném, felszerelés egyenlőre még nincs, arra is kiváncsi vagyok hogy kb mennyibe lenne benne, illetve iratok dokumentek..illetve mi minden kell ahozz hogy elindithassam ezt? Kell valami OKJ? Én szeretnék benne dolgozni mint szakács illetve kiszolgáló is, maximum +1 emberre lenne szükségem aki a főzésben segit.
Egyik ismerősöm kinyitott egy boltot, hús hentes áru, nem is ő gyártja , és már sok háza van , milliomos.
Ahhoz hogy kibéreljen egy helységet és feltöltse áruval ahhoz kell pénz.
Mellesleg ha az egy embered szabinapos akkor nem nyitsz ki?
Vagy egyszerre veszel rendelést veszed át az árut meg persze rendeled is , szolgálsz ki, mosogatsz , alapanyagokat készítesz elő, főzöd meg a minimum 4 féle menüt, kézletezel leltározol, és takarítasz is! 😂🤞🏻
Ezt a műsort azé megnézném !
Csinálj egy lángossütőt, itt a kisvárosban milliomos lett belőle az egyetlen család, amelyik vérkomolyan csinálja.
Hétfői szünnappal minden hajnaltól délig vannak nyitva és sorba állnak előttük.
A másik lángosos a piacon van, szerdán és szombaton.
"Kell valami OKJ? "
Nálunk Szlovákiában kell hozzá ilyen higieniai/epidemiologiai vizsga. Lényegében arról szól hogy kell az élelmiszert tárolni, mi a teendő ha rágcsálók vannak stb. ferőtlenítést hogyan milyen gyakran kell végezni stb.
Biztos van Magyarországon is ilyesmi a Nébihnél kell érdeklődni szerintem.
Hogy mennyi tőke kell hozzá az attól is függ. Ha a helyszín megvan hozzá a megfelelő kialakítással akkor olyan 20 millióból ellehet indulni az alatt nem. Amígy ilyesmi felfut az több hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!