Szeretnék nyitni egy gőztisztítós vállalkozást (konyha, fürdő, beltér, kültér, garázs, tető, autó belső külső) de sajnos tapasztalatom és gépismeretem nincs. Valaki aki ismeri a gőztisztítósgépeket tudna ajánlani?
Figyelt kérdés
Melyik márkát és milyen gépeket ajánlanátok? Van olyan amivel lehet tisztítani mindent egybe vagy külön van pl autóra és kárpitra, és külön beltérre csempére, falra?jan. 12. 00:07
1/11 anonim válasza:
En is sok mindent szeretnek... Tuti bukta ez ha ennyire ertesz hozza
2/11 anonim válasza:
Én egy atomerőművet szeretnék nyitni.
3/11 anonim válasza:
Tyűha, ennyi mindent szeretnél egyszerre? És ki lesz aki kezeli a gépeket, ha te nem értesz hozzá? Veszel majd fel alkalmazottakat? És ki fogja betanítani őket?
4/11 anonim válasza:
Én meg szeretnék az angol királynő lenni.
5/11 anonim válasza:
Ha te azt képzeled, kedves kérdező, hogy a gőztisztító gép úgy működik, ahogy a reklámokban látod, hogy kicsit oda fújsz vele a 100 hetes redvás zsírszennyezésre, majd egy papírtörlővel letörlöd és csilivili felületet kapsz, akkor nagyot fogsz csalódni. 😂😂
6/11 A kérdező kommentje:
Irigyek nem érdekeltek, nektek nincs ötletetek sem és/vagy gyávák vagytok belevágni, nem érdekel, hogy bukta lesz vagy sem én szeretnék belevágni ezrtt kértem ajánlásokat, tapasztalatokat!
jan. 12. 16:15
7/11 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, csináld!
Előtte elmész 1-2 évre alkalmazottnak egy ilyen takarító céghez és pengén kitanulod a szakmát!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9es a választ! Legalább vannak itt értelmes emberek is! Akiket nem vett be a rendszer és nem negatívan látják a világot és nem hurrogják le más ötletet mert nekik nincs saját
jan. 12. 18:03
9/11 anonim válasza:
"és nem hurrogják le más ötletet mert nekik nincs saját"
Én már nem mondok semmit... 😂
10/11 anonim válasza:
Kárpithoz kell egy rendes kárpit tisztító gép nem gőz tisztító . Gőz tisztítót is meg kárpit tisztítót is csak is Kärcher . Tapasztalat nélkül ne vágj bele menny el 1-2 évre valahova akár autókozmetikába dolgozni illetve menny el képzésekre és én őszintén kimondottan a járművekre azon belül teherautók , munka gépek helyszíni tisztításába mennék bele mivel ez az amivel kevesen foglalkoznak pedig lenne rá igény .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!