Milyen magyar marketplacek vannak?
Üdvözlet,
Nem Magyarországon elek már jó ideje viszont szeretnek egy online vállalkozást indítani.
Mivel se amazon se eBay nem igazán rotyog otthon, szeretném megtudni hogy milyen alternatív weboldalak vannak online eladoknak. És esetleg milyen tulajdonságok jellemzik az adott marketplacet. (%, API, kezelhetoseg)
Te melyiket ajánlod?
Ahol vagyok kb a saját webshop szinte halott. Amazon eBay és most a TikTok shop kb visz mindent. Saját webshop kb 2% a teljes eladásnak.
Köszönöm

Megvannak a beszállítók, exkluzív kontraktok. A supply chain lassan kirajzolódik. Majd meg vmi raktárat kell inteznem otthon meg persze leülni egy könyvelővel átbeszelni a pénz mozgásokat.
Courier szerződés meg vmi csomagoló gyártó vagy eladót intézni. (Bár amiket eddig találtam mind elég drágának bizonyult az itteni árakhoz képest bár majd belekalkulalom az árba :D )
A webshop már megvan bár meg sok tenni való van vele, ezt én magam intezem.
Viszont mindenképp multichanel kellene mert szimplán a webshop nem elég mert a marketing meg seo integráció drága és időigényes, ez is lesz de nem egyik napról a másikra.
Amiket eddig találtam az az eMag, pepita, kifli meg nem tudom hogy vatera érdemes lenne e.
Nyilván ott az arukereso de az nem épp egy multivendor platform de sokat számítana a webshopra való tekintettel.
És nem semmiképp nem AliExpress vagy dhgate termékekről van szó 🫣
Esetleg ha valakinek van meg hozzáfűzni valója a fent emlitettekhez nagyon szívesen fogadok véleményt vagy útmutatást esetleg ötletet.
Szóval ha tudod ki árul olcsón dobozt meg bubiscsomagolot az kérem semmi kell ne tartsa magába 😅
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!