Mik a reszletei az emagon valo arusitasnak?
udvozlet, szeretnek emagon arulni viszont a teljes regisztracio nelkul nem talalni semmi konkret informaciot az ertekesites felteteleirol.
gondolok itt pl ilyenekere
lehet e duplikalt termeket meghirdetni? pl ha mar vki arulja ugyanazt a termeket amit en szeretnek.
hany % az eladasi dij?
van e lehetoseg promocios hirdetesre?
probaltam irni emailt nekik de nem kaptam valaszt.
ha esetleg vki probalt vagy jelenleg arul a feluleten orulnek ha megtudna valaszolni a reszleteket :)
Ez a problemam, probalok utana jarni dolgoknak es a cég meg jelenleg nincs be regisztrálva.
Őszintén szólva undorítónak tartom hogy míg nincs teljes regisztráció nem láthatóak a feltételei az árusításnak.
Ergo hozzák létre egy céget azért hogy meg tudjam nem éri meg árulni rajta mert épp a marginom nem megfelelő.
Mindegy azért köszi a választ sokra nem mentem vele, eddig én is eljutottam 😅
Ha kereskedő akarsz lenni, akkor ennyire ne legyél elveszett ember...
Nem az Emag-os "margin" fogja eldönteni, hogy megéri-e árulnod, hanem az ezer konkurens kereskedő árai.
Meg még ezer más dolog.
Amiatt nem aggódók egyáltalán. Viszont érdekelne hogy mégis mennyi az annyi. A saját profitom miatt is és a vásárlók pénztárcája miatt is.
Ott van pl amazon aki egyáltalán nem bánja közölni a feltételeket a vendoroknak meg mielőtt regisztrálnanak.
De majd megpróbálok vkivel kapcsolatba lépni eMagon mert a cég csak 1-2 hónapon belül lesz meg.
Egyébként remelem nem több mint 10-15%.
igy 10 utan hazanezek egy huzamosabb ideig.
nyitunk otthon is egy ceget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!