Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mik a reszletei az emagon...

Mik a reszletei az emagon valo arusitasnak?

Figyelt kérdés

udvozlet, szeretnek emagon arulni viszont a teljes regisztracio nelkul nem talalni semmi konkret informaciot az ertekesites felteteleirol.

gondolok itt pl ilyenekere

lehet e duplikalt termeket meghirdetni? pl ha mar vki arulja ugyanazt a termeket amit en szeretnek.

hany % az eladasi dij?

van e lehetoseg promocios hirdetesre?

probaltam irni emailt nekik de nem kaptam valaszt.

ha esetleg vki probalt vagy jelenleg arul a feluleten orulnek ha megtudna valaszolni a reszleteket :)

2023. dec. 5. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Céggel elindítod a regisztrációs folyamatot és mindent megtudsz közben.
2023. dec. 6. 08:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez a problemam, probalok utana jarni dolgoknak es a cég meg jelenleg nincs be regisztrálva.

Őszintén szólva undorítónak tartom hogy míg nincs teljes regisztráció nem láthatóak a feltételei az árusításnak.

Ergo hozzák létre egy céget azért hogy meg tudjam nem éri meg árulni rajta mert épp a marginom nem megfelelő.

Mindegy azért köszi a választ sokra nem mentem vele, eddig én is eljutottam 😅

2023. dec. 19. 03:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha kereskedő akarsz lenni, akkor ennyire ne legyél elveszett ember...

Nem az Emag-os "margin" fogja eldönteni, hogy megéri-e árulnod, hanem az ezer konkurens kereskedő árai.

Meg még ezer más dolog.

2023. dec. 19. 23:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Amiatt nem aggódók egyáltalán. Viszont érdekelne hogy mégis mennyi az annyi. A saját profitom miatt is és a vásárlók pénztárcája miatt is.

Ott van pl amazon aki egyáltalán nem bánja közölni a feltételeket a vendoroknak meg mielőtt regisztrálnanak.

De majd megpróbálok vkivel kapcsolatba lépni eMagon mert a cég csak 1-2 hónapon belül lesz meg.

Egyébként remelem nem több mint 10-15%.

2023. dec. 20. 02:48
 5/8 anonim ***** válasza:
És mit szeretnél árulni az Emagon, ami még nincs ott ezer másik eladónál?
2023. dec. 20. 07:17
 6/8 A kérdező kommentje:
hat ha ennyire erdekel otthon dekoracio es konyhai eszkozok. angliaban elek mar 10 eve es itt mar van egy online ceg kiepitve erre, egesz magas eves turnoverrel.
2023. dec. 20. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
És mi az elképzelés? Angliában adnád postára a magyar rendeléseket? Vám? ÁFA?
2023. dec. 22. 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:

igy 10 utan hazanezek egy huzamosabb ideig.

nyitunk otthon is egy ceget...

2023. dec. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!