Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen tevékenységi kör alá...

Milyen tevékenységi kör alá tartoznak a "barkácsolási" munkák?

Figyelt kérdés
Egyszerű munkákra gondolok, pl polc felfúrás ilyenek tudom hogy pl egy villanykapcosló cseréhez vagy mosógép bekötéshez is kell szakképzettség, de az egyéb barkácsolási munkákhoz gondolom nem kell semmi, de tevékenységi kört elsőkörben nem találtam.

2023. nov. 20. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
konyvelod mit mondott?
2023. nov. 20. 11:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmit?! Mivel nincs, mivel előbb kéne tevékenységi kör hogy egyáltalán érdemes-e belevágni.
2023. nov. 20. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán az "Építményüzemeltetés".

[link]

2023. nov. 20. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

A tevékenységi kör besorolása nem a könyvelő feladata. Az más kérdés, hogy szoktunk segíteni benne, de elsősorban ez a vállalkozó dolga, felelőssége, pont mint az ezzel kapcsolatos engedélyek beszerzése.

Szerintem az építményüzemeltetés nem igazán jó erre, mert azt nem erre szokták használni.

Kérdező, nézelődj a kavir.mkik.hu oldalon. Ott sok infót össze tudsz szedni. Ha nem boldogulsz, akkor ugyanezt a kérdést tedd fel a kereskedelmi kamarának, ők fognak válaszolni. Ha mégsem, vagy nem kielégítő a válasz, akkor pedig KSH állásfoglalás. Egyébként ilyen mindenes barkácsolási tevékenység nincs, nem véletlenül. Ha tudod pontosan miket akarsz csinálni, akkor ahhoz lehet tevékenységet találni, kérdés, hogy milyen végzettségeid vannak.

2023. nov. 20. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!