Milyen engedélyek kellenek egy turkáló nyitáshoz? Milyen végzettség kell hozzá? Milyen berendezések?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első vállalkozásom és nem tudom hogyan kellene elindulnom. Tapasztalatom nincs ilyen téren csak annyit tudok amit a neten találtam2023. nov. 10. 09:43
11/14 anonim válasza:
"beszerzési forrásom megvan nagyon jó árral és az árhoz képest jó áruval"
Azt majd csak akkor tudod meg, amikor megkapod az első bála árukat, hogy milyen minőség.
Miért pont turkálót szeretnél egyébként nyitni? Dolgoztál már turkálóban? Tudod milyen? Vagy csak azt képzeled, hogy biztosan jó lesz?
Van kereskedelmi végzettséged? Mivel foglalkozol jelenleg?
12/14 anonim válasza:
Főállású járulékok megvannak?
Minimálbéresként is kb 110 ezer ft a sarc / hónap, ehhez hány mázsa ruhát kell eladni?
13/14 anonim válasza:
"Ez lenne az első vállalkozásom és nem tudom hogyan kellene elindulnom. Tapasztalatom nincs ilyen téren csak annyit tudok amit a neten találtam"
És ott mennyit találtál?
14/14 anonim válasza:
Egyedül csinálnád, vagy van valaki társad, férjed, élettársad, barátod, barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!