Eladás szempontjábol baromfival ( Tyúkokkal ) , vagy sertéssel éri meg a legjobban foglalkozni?
Ha a takarmányt a termelőtől veszed, akkor sokkal olcsóbb, de még így is csak akkor jössz ki jól, ha kiépítesz egy vevői kört. Pesten jól el lehet adni a pucolt libát, kacsát, fürjet - de a tyúkot nem annyira, mert a multiban olcsóbb. Hurkát, kolbászt, füstölt szalonnát és sonkát is el lehet adni.
A tyúk meg tojik, és azt is el lehet adni jó áron - de csak ha van már vevői köröd.
Az biztos, hogy a hivatalos átvevő sz@rt se ad érte.
Ráadásul egyre nehezebb "boldog csirkét" tartani, az idióta állatvédők és az általuk megvezetett uniós politikusok miatt, akiket nem érdekel, hogy minél drágább lesz miattuk tenyészteni a csirkét, annál drágább lesz a boltban a csirkemell. Persze 10 ezer eurós havi uniós politikusi jövedelemből mit se számít, hogy havi 500 vagy éppen 1000 eurót költ csirkemellre...
Vagy ha ráaadásul vegetáriánus, akkor a mindennél drágább vegán "tápszerekre".
Mit érdekli őket, ha a nép nem tudja megfizetni a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!