Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Fodrászok, kozmetikusok,...

Fodrászok, kozmetikusok, körmösök. A ti forgalmatok visszább esett ezekben a válságos időkben?

Figyelt kérdés

Én kozmetikus vagyok és van mellettem egy fodrászt akivel jóban vagyok beszéltünk hogy mind a kettőnknek esett a forgalma mostanában mert úgy látjuk hogy nincs pénze az embereknek és ezekre költenek legutoljára.

Ti is észre vettétek ezeket?

2023. okt. 13. 12:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hangalámondással írtam, de nem olvastam át hogy helytelenül írta le 😅
2023. okt. 13. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
35%

Igen, a fodrászom már hónapokkal korábban megerősítette, hogy így van.

(Budai kerület, forgalmas részén, nem kisváros/falu)

2023. okt. 13. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

A körmösömnél hetekkel, hónapokkal előre be van telve a naptár.

Jobban mondva a rendszeresen visszajáró vendégek, mint én is, előre beíratjuk magunkat.Én pl. 2024 márciusáig be vagyok írva a fix időpontokra.

De ő mondja is, hogy, hogy nincs visszaesés.

A fodrászomnál meg mikor online jelentkezem be , látom az online naptárjában a szabadidőpontokat. Mindig találok időpontot akár 2-3 nappal előtte is.

Viszont nála sok a csak időpont nélkül beugró vendég, így nem tudom, velük együtt mennyire van nála " teltház".

Mindketten Buda egyik forgalmas központi részén dolgoznak.

2023. okt. 13. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Egy vállalkozó forgalma/bevétele a munkájának a minőségén és a marketingen múlik, semmi köze nincs hozzá semmilyen mondvacsinált válságnak.
2023. okt. 13. 13:23
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
#4 egyetértek.
2023. okt. 13. 13:28
 6/10 anonim válasza:
34%

Miért lett lepontozva a 4# és 5# válaszoló ?

A húgom fodrász, szintén a Budai oldalon mint ahogy mások is írták.

Nagyon jól kiépített vendégköre van, heti 4 napot dolgozik és teljesen elégedett.

Jó minőségű anyagokkal dolgozik, kicsi , de szép az üzlete, központi környéken, de egy csendes utcában van és nem utolsó sorban saját tapasztalatból tudom, ( az én hajamat is ő csinálja ) ért a szakmájához.

De ha nem így lenne, nem is menne neki az üzlet.

2023. okt. 13. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Hagyd rájuk, gondolom a bukott fodrászok, körmösök meg akiknek nincs pénzük ilyen helyekre járni, azok pontoznak le. :D
2023. okt. 13. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
Hat válság van, nyilván az emberek először a kevésbé fontos kiadásokat vágják vissza mint pl. az efféle nettó pénzégetést.
2023. okt. 14. 00:53
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg pont arra áldoznak az emberek, ami látszik, és inkább azon spórolnak, ami nem látszik.
2023. nov. 16. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Az én fodrászom éppen ma jelentette be, hogy erre az évre elfogyott az összes időpontja. Karácsony és szilveszter közt nem fog dolgozni, de karácsonyig már betelt teljesen.

Hozzá alapból legalább 2-3 héttel korábban kell bejelentkezni, annyi vendége van.

Gondolom, sok fodrász, körmös stb. megérzi az inflációt, de ezek szerint nem mindenki.

Ha valaki kialakít egy nagyon jó vendégkört , amihez nagy szakmai tudás, minőségi munka kell ( ezt elmondhatom a fodrászomról ), akkor valószínűleg van munkája bőven.

Ezért is érdekes, hogy azok lettek lepontozva,akik arról írtak, hogy tudomásuk szerint vannak akiknek jól megy az üzlet.

Hát savanyú a szőlő, ha valakiknek nem tetszenek a pozitív válaszok :)

2023. nov. 17. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!