Fodrászok, kozmetikusok, körmösök. A ti forgalmatok visszább esett ezekben a válságos időkben?
Én kozmetikus vagyok és van mellettem egy fodrászt akivel jóban vagyok beszéltünk hogy mind a kettőnknek esett a forgalma mostanában mert úgy látjuk hogy nincs pénze az embereknek és ezekre költenek legutoljára.
Ti is észre vettétek ezeket?
Igen, a fodrászom már hónapokkal korábban megerősítette, hogy így van.
(Budai kerület, forgalmas részén, nem kisváros/falu)
A körmösömnél hetekkel, hónapokkal előre be van telve a naptár.
Jobban mondva a rendszeresen visszajáró vendégek, mint én is, előre beíratjuk magunkat.Én pl. 2024 márciusáig be vagyok írva a fix időpontokra.
De ő mondja is, hogy, hogy nincs visszaesés.
A fodrászomnál meg mikor online jelentkezem be , látom az online naptárjában a szabadidőpontokat. Mindig találok időpontot akár 2-3 nappal előtte is.
Viszont nála sok a csak időpont nélkül beugró vendég, így nem tudom, velük együtt mennyire van nála " teltház".
Mindketten Buda egyik forgalmas központi részén dolgoznak.
Miért lett lepontozva a 4# és 5# válaszoló ?
A húgom fodrász, szintén a Budai oldalon mint ahogy mások is írták.
Nagyon jól kiépített vendégköre van, heti 4 napot dolgozik és teljesen elégedett.
Jó minőségű anyagokkal dolgozik, kicsi , de szép az üzlete, központi környéken, de egy csendes utcában van és nem utolsó sorban saját tapasztalatból tudom, ( az én hajamat is ő csinálja ) ért a szakmájához.
De ha nem így lenne, nem is menne neki az üzlet.
Az én fodrászom éppen ma jelentette be, hogy erre az évre elfogyott az összes időpontja. Karácsony és szilveszter közt nem fog dolgozni, de karácsonyig már betelt teljesen.
Hozzá alapból legalább 2-3 héttel korábban kell bejelentkezni, annyi vendége van.
Gondolom, sok fodrász, körmös stb. megérzi az inflációt, de ezek szerint nem mindenki.
Ha valaki kialakít egy nagyon jó vendégkört , amihez nagy szakmai tudás, minőségi munka kell ( ezt elmondhatom a fodrászomról ), akkor valószínűleg van munkája bőven.
Ezért is érdekes, hogy azok lettek lepontozva,akik arról írtak, hogy tudomásuk szerint vannak akiknek jól megy az üzlet.
Hát savanyú a szőlő, ha valakiknek nem tetszenek a pozitív válaszok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!