Mit érdemes értékesíteni? Amihez nem kell túl nagy befektetés. Gondoltam vállalkozásban kellene értékesíteni valamit.
Figyelt kérdés
2023. okt. 12. 13:48
11/25 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2023. okt. 17. 10:35
12/25 anonim válasza:
Mennyi pénzzel akarsz belevágni? Árulhatnál jó minőségű török lakástextil árukat, pl. szép plédeket.
13/25 anonim válasza:
Van hozzá tőkéd? Hol élsz helyileg?
14/25 anonim válasza:
Kár a gőzért, látjátok, hogy nem érdeklik kérdezőt a válaszok! :(
15/25 anonim válasza:
16/25 A kérdező kommentje:
Pár száz ezer forintot tudok rá költeni ha kell. De jó lenne minél kevesebbet. Tatabányai vagyok.
2023. okt. 22. 21:26
17/25 anonim válasza:
És te mit szeretnél értékesíteni?
18/25 anonim válasza:
Ha beszerzel most árukat, karácsonyra el is tudod őket passzolni.
19/25 anonim válasza:
Értékesíthetsz szolgáltatást is, ha érted mire gondolok... Ahhoz nem kell nagy befektetés. Tatabányán biztosan lenne kereslet rá, sok a vendégmunkás.
20/25 anonim válasza:
Kiemelted a kérdést, pedig már kaptál egy csomó hasznos tippet. Milyen választ vársz még?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!