Szórakozóhelyet szeretnék nyitni, erre az opcióra van lehetőség (bővebben lent)?
"A másik, hogy minden helyen aránytalanul drága az ital, értem én, hogy kell a haszon"
Ha kevés a vendég, drágán kell adni, különben bezárhatsz.
Ha nem tudod mással becsalogatni a vendégeket.
Egyébként meg lehet, hogy mind az 5 kocsma (vagy a másik négy) egy személy tulajdonában van, ezért egyformák az árak, vagy csak simán összebeszéltek, vagy figyelik egymás árait és annak közelében tartják a sajátjukat.
Az egyik boltos itt is folyton kérdezgeti a vevőket, hogy a másik boltban mennyi a kenyér.
Mindegyik kocsma külön tulajdonban van. Az egyik pl. nagyon szépen felújított, igényes, abban is lenne fantázia, de a tulaj nem foglalkozik vele.
Onnan jött az ötlet, hogy baráti társasággal nem tudunk elmenni szórakozni normálisan: ahol pl. van csocsó, igénytelen hely, meleg italokkal, a fentebb említett helyen meg semmi szórakozási lehetőség nincs (illetve van egy billiárd asztal, de azt csak akkor lehet használni, ha nem nézik a sorozatot a kocsmárosék, mert zavarja őket).
Korábban működött konyha is ezen a helyen, az engedélyekkel tisztában vagyok, mi egyszerű kajákra gondoltunk: hot-dog, melegszendvics, hamburger, francia pirítós.
Sajnos egy helyiség az egész, egy pince van alatta, nagyon régen azt kisebb társaságok ki is bérelték szórakozni, de nem tudom, pontosan mekkora.
18-as, pontosan, azt egyenlőre el is vetettük.
Ami mellette szól, hogy van Szerencsejáték szolgáltatás, azt megpróbálnánk továbbvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!