Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Koszorú vállalkozás de hogyan?

Koszorú vállalkozás de hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok, engem az érdekelne hogy mit kell tennem hogy jól működjön egy koszorús vállalkozás. Nagyon érdekel és szeretném megtanulni mi milyen színnel passzol esetleg munka mellett. Ha lehet akkor csak hobbi szinten először. Ne beszéljetek le kérlek mert nagyon a szívemben van és megszeretném valósítani csak nem tudom hogy milyen ötletekkel lehetne vagy hogyan. Köszönöm a választ.

2023. szept. 14. 08:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%
Tanulj marketinget.
2023. szept. 14. 08:23
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Elsőként elmész egy nagy temető bejáratánál lévő virágboltba dolgozni és tanulni.
2023. szept. 14. 10:06
 3/18 anonim ***** válasza:
57%

Virágboltok készítik általában a koszorút,ott a virágból is van bevétel.

Csak ebből nem biztos hogy megélsz .

2023. szept. 14. 15:20
 4/18 A kérdező kommentje:
Mindegy köszönöm azért.
2023. szept. 14. 17:59
 5/18 anonim ***** válasza:
57%

"Ne beszéljetek le kérlek mert nagyon a szívemben van és meg szeretném valósítani, csak nem tudom hogy milyen ötletekkel lehetne, vagy hogyan."

Sehogyan. Te vállalkozásról beszélsz. De a szavaidból az derül ki, hogy elakadtál olyan részleteknél, hogy melyik szín melyikkel passzol. Ne haragudj meg érte, de ezzel te még nagyon távol állsz egy koszorú elkészítésétől is, nem még egy vállalkozástól. Tanulnod kell ehhez még sokat, hogy valóra váltsd az álmodat!

2023. szept. 14. 20:17
 6/18 anonim ***** válasza:
57%
A koszorú nagyon szomorú dolog. Virágcsokrokat köss inkább!
2023. szept. 14. 20:19
 7/18 A kérdező kommentje:
Basszus laikus vagyok ezért kértem segítséget ja nem és kioktatást meg kritikát. Hanem elmondom mégegyszer hogy segítséget. De látom az oktatás megy azért csak az értő olvasás nem.
2023. szept. 14. 21:14
 8/18 anonim ***** válasza:

Ilyen hozzáállással nehezen fogsz boldogulni az életben. Elmondták az előttem szólók, hogy ha nem értesz a szakmához, menj el tanulni egy virágboltba. Ha kimondottan koszorúkat akarsz készíteni, akkor pedig kimondottan nagy temetők előtti virágboltba menj el tanulónak.

Mindemellett rendelkezésedre áll a Youtube ingyen és bérmentve, tele van mindenféle oktató anyagokkal, tutorialokkal, keressek neked virágkötés, koszorúkészítés DIY (do it yourself) videót fent, vagy boldogulsz magad is?

Vállalkozást pedig majd azután indíthatsz, ha betöltötted a 18-at.

2023. szept. 14. 22:46
 9/18 anonim ***** válasza:
Plusz egy virágkötő tanfolyamra is elmehetsz, akár suli mellett is.
2023. szept. 14. 22:47
 10/18 A kérdező kommentje:
Mit vársz ilyen hozzáállás, talán a te álmaidról ha így beszélnének vigyorognál nem? Szerintem teljesen helyén való hogy mit érzek. Nem kötelező írni az egész közül az utolsó komment a legnormálisabb hiába te írtad azt is utolsó.
2023. szept. 15. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!