Szeretném megköszönni a munkásomnak hogy 10 éve itt dolgozik és szeretnék neki ajándékozni egy köszönö levelet. Olyan mint a diszoklevél csak ez köszönö levél lenne. Hol találhatok ilyen mintákat?
Szerintem inkább adj neki egy jubileumi jutalmat:D
Jobban fog örülni mint egy darab budipapirnak.
Lehet kapni papírboltokban "Díszoklevél" nyomtatványt...
Ez többféle formában létezik, igényes okirat, csak a nevet kell beleírni és a dátumot.
Vagy ha magad akarsz ilyet kinyomtatni, akkor a Word-sablonok között találsz a neten (keress rá)...
Vagy nyisd meg a Word programot és onnan is eléred a sablonokat => Weben...
Javaslom, hogy ne csak egy köszönő levelet adj a dolgozódnak, hanem kis ünnepséget is lehetne tartani, esetleg valami tárgyi ajándékkal is emlékezetessé tehetnéd a számára a dátumot...
Fuuu igen, valóban:D
Őszintén? te minek örülnél jobban?
50000 Ft-nak vagy egy szaros papirnak, amire rá van irva h a munka hőse?:D
Szerintem inkább told meg neki a decemberi fizetését 1-2 tízezressel.
Az jól jön majd neki karácsonyra.
A kérdező egy szóval nem írta, hogy lesz-e jutalom, vagy sem.
És 10 év után nekem sokat jelentene egy ilyen köszönet, mert a kérésből feltételezem, hogy jó a munkahelyi légkör.
És a prémiumról:
- 10 év után nem tízezresekről beszélünk jutalomnál,
- én nem is pénzt adnék, hanem extra szabadságot, mondjuk megspékelve el ALL inclusive utazással a dolgozónak és párjának. Teljes költségtérítéssel és némi költőpénzzel. Mindegy hova mennek, de amíg élnek emlékeznek rá, mit kaptak.
A pénzt meg csak simán elköltik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!