Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri e kriptovalutát bányász...

DiamondAKkiller75 kérdése:

Megéri e kriptovalutát bányászni most vagy a közeljövőben?

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni elsősorban hogy megéri e egy 1.3 millás bányagépbe befektetni mert én ahogy néztem ha azt megtudnám venni akkor egy 90000-100000 forintot tudna hozni havonta (legalábbis ezen az oldalon ahol megtaláltam ezt a gépet ez áll: [link]

És ezáltal én kiszámoltam hogyha legalább még további 6 ilyet veszek akkor 2x annyit keresnék mint egy átlag magyar munkahelyen és teljesen független lennék anyagilag is ezáltal a jövőben. A második kérdésem az lenne ha vannak buktatói akkor mik azok? Válaszokat előre is köszönöm!

2023. júl. 21. 00:46
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
7.-nek írom hogyha nem jön be (de amúgy nem tudom hogy miért) akkor csak másold keress rá erre a linkre: [link]
2023. júl. 21. 22:52
 12/25 anonim ***** válasza:

"Egyébként azt elfelejtettem mondani de ez az összeg ez a bruttó bevételeket jelenti mert a nettóból (ami elv több) lejön az áramköltség is (és ezt azért írom mert sokan mondták hogy áram így áram úgy)!"

Bruttó (ami a több) mínusz áramköltség = nettó.

A nettó az ami marad. Abban az esetben, ha a bevételed nagyobb, mint a költségeid. De havi 100 ezres áramszámlát nem tudom hogyan akarsz kitermelni.

2023. júl. 22. 01:06
 13/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mit akarsz bányászni? Valami értéktelen altcoint?
2023. júl. 22. 01:07
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Képes volnál 1 milliót átutalni valami kínai cégnek, hogy küldjön neked valamit, valamikor? 😂😂😂
2023. júl. 22. 10:41
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

A bányászathoz először nem a gépeket kell megvenni, először ki kell hozzá alakítani a helyet, ahol olcsón, vagy ingyen tudod az áramot használni.

Helyileg hol vagy, kérdező?

2023. júl. 22. 14:55
 16/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, feltettél egy kérdést, amire igazából nem is vársz választ, mert szerintem te már eldöntötted magadban, hogy ez neked mindenképpen jó lesz, nem számolsz azzal, hogy teljes ráfizetés lesz.
2023. júl. 22. 16:01
 17/25 A kérdező kommentje:
15.kérdező: Magyarország, Pest megye!
2023. júl. 22. 18:44
 18/25 anonim ***** válasza:
57%

"ha azt megtudnám venni akkor egy 90000-100000 forintot tudna hozni havonta (legalábbis ezen az oldalon ahol megtaláltam ezt a gépet ez áll"

Ha bányagépeket árulnál, akkor te is minél magasabb számokat írnál mellé, nem? Azért, hogy hiszékeny emberek beugorjanak és megvegyék. Mivel semmilyen eszközzel nem tudod ellenőrizni azokat az adatokat, amiket ott megadtak, ráadásul garanciát sem kapsz rá, ezért miben hiszel, tulajdonképpen? A magyar áramköltségekkel számoltál?

Tegyük fel tényleg lenne 100 ezer BEVÉTELED egy gépből havonta, bevétel és nem nyereség, egy ilyen gép megeszik 100 ezer áramszámlát havonta, tehát semmi nyereséged nem lesz! Ezzel tisztában vagy?

2023. júl. 23. 12:25
 19/25 anonim ***** válasza:
57%
Inkább a kriptotőzsdén kereskedj ennyi pénzből. Ott nincsen villanyszámla.
2023. júl. 23. 18:33
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem bányászni kell, hanem megtanulni kereskedni vele.
2023. júl. 24. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!