Ha a ruhámra szerzek pár F1 versenyzőtől aláírást a hétvége folyamán, akkor kell azt bármivel tanusítanom, ha eladom? Körülbelül mennyiért tudnám eladni?
Figyelt kérdés
Tudom ez függ attól, hogy hány aláírás van rajta, meg, hogy ki írta alá, de azért egy kb összegre gondolok.2023. júl. 20. 19:36
11/14 A kérdező kommentje:
1 a hotelnél alig voltak
2 van akinek az aláírását nem adom és és van akiért igen... Van akitől már több is van... Aki meg azt írta hogy nem vagyok igazi fán annak üzenem hogy 2003 óta Alonso szurkoló vagyok
2023. júl. 23. 11:16
12/14 anonim válasza:
Ne viccelj már, a kérdésed alapján valami kis 13 éves lehetsz, 2003-ban még nem is éltél. :D
13/14 A kérdező kommentje:
Hát szerintem 10x többet tudok a F1-ről mint te
2023. aug. 26. 00:07
14/14 anonim válasza:
Igen? És meg tudsz élni ezen tudásodból? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!