Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Etsy bolt indítása előtt...

Etsy bolt indítása előtt állok, nehéz utólag bankszámlaszámot váltani?

Figyelt kérdés
Akkor váltanék business wise-ra ha már van legalább egy megrendelés, és akkor hoznám létre az EV-t is, úgy tudom, hogy az adószámot nem kell beírni regisztrációkor, elég eladások után. Viszont a mostani változásoknál sokan panaszkodtak, hogy nem tudnak váltani bankszámlát stb. Aki benne van írna ezzel kapcsolatban? Megadhatom a párom bankszámlaszámát kezdetnek, majd átválthatok saját business wise-ra a support segítségével? Vagy saját néven lévő bankszámla kell (pl egy deviza) és utána lehet átiratni pl business wise-ra? (Azért business mert ha üzleti tevékenységet folytat valaki, elvileg nem használhat személyes wise-t, mert zárolhatják)

2023. júl. 17. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, nekem fiingom nem volt mi az az ETSY bolt, ezért rákerestem, hátha más sem tudja. :D

"Megadhatom a párom bankszámlaszámát kezdetnek?"

Nem, nem adhatod meg. Egyéni vállalkozáshoz saját nevedre szóló bankszámla kell.

Etsy Buy Online Today - Shop For Everyone

[link]

Etsy find the perfect handmade gift, vintage & on-trend clothes, unique jewelry, and more. Different from each other, Sports shoes are available. Dream Sneakers. Dream Sneakers Buy. View Blog. Download Mobile App. Gift Cards Available. Highlights: App Available, Gift Cards Available.

2023. júl. 17. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy Etsy-hez megadhatom-e?
2023. júl. 18. 05:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért, az "etsy" felhasználói szabályzata mit ír?
2023. júl. 18. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Nyissál egy saját opt-t, gránitot, kh-t online, pár percig tart a folyamat és azt add meg. Az az egyéni vállalkozásodhoz is jó lesz.
2023. júl. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!