Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha van tőkém vállalkozni, de...

Ha van tőkém vállalkozni, de nem értek egy szakmunkához sem, hogyan tudnék minél hamarabb elindulni?

Figyelt kérdés
Festői és burkolói munkákat szeretnék csinálni, elég nagy hiány van. Festeni csak itthon festettem, burkolni meg egyszer segítettem fateromnak a fürdőt. Haverom mondta, hogy tanuljuk ki youtube videók és könyvek alapján és próbálkozzunk náluk és nálunk. Ez mennyire járható út?
2023. jún. 4. 17:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen. Erre is gondoltunk. Hogy az első pár munkát ingyen vagy nagyon kevés pénzért vállaljuk.

2023. jún. 5. 17:08
 12/22 anonim ***** válasza:
És mennyi tőkével rendelkeztek az induláshoz? Vagy jól értem, hogy csak te rendelkezel pénzzel, a haverod nem tenne a cégbe semmit?
2023. jún. 5. 19:54
 13/22 A kérdező kommentje:
Nekem van 10 millióm. A haveromnak nincs tőkéje. De neki több érzéke van ezekhez és ő sokkal inkább vállalkozó típus. Nagyon ért az emberek nyelvén, meggyőző személyiség stb. Neki az apja is vállakozó és elég sokat tanult tőle.
2023. jún. 5. 20:49
 14/22 anonim ***** válasza:

És neked honnan származik a 10 milkód, ha még nem melózol? Örökség?

Milyen arányban osztoztok majd a vállalkozás terhein és a hasznon?

2023. jún. 5. 22:34
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerencsédre éppen lehet pályázni kezdő vállalkozásoknak 4,5

millió forint vissza nem térítendő támogatásra vállalkozás-indításhoz.

Csak egy jó üzleti tervet kell csináltatnod hozzá. Csak sietni kell, mert júliustól indul a buli.

2023. jún. 5. 22:42
 16/22 anonim ***** válasza:
De a legjobb lenne mindkettőtöknek megpályázni külön-külön, akkor együtt 9 milliós tőkével vághattok neki a vállalkozói létnek.
2023. jún. 7. 09:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Csinálj olyan vállalkozást, amihez nem kell szakmunkás bizonyítvány, de ugyanolyan jól hoz. Jelenleg mivel foglalkoztok?
2023. jún. 7. 15:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Lehet kereskedni is, tőkéd van, lehet importálni dolgokat különböző országokból.
2023. jún. 7. 17:43
 19/22 A kérdező kommentje:
Jelenleg egyetemre járok.
2023. jún. 7. 19:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Milyen szakra jársz és hogyan jött mellé ez a ötleted, hogy kétkezi munkát csinálj? Vagy ez a cimbid ötlete volt kizárólag?
2023. jún. 7. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!