Meddig fognak gomba mód nyílni a barber shopok? Meddig hajlandóak az emberek 6-8 ezer Ft-ot kifizetni egy sima hajvágásért?
2: Két hete 3e vágattam, mindezt Budapesten egy nagyon ügyes fodrásznál.
4: Te vagy a hajfétises, aki hetente felteszi ugyanazt a kérdést? Helyzet nem változott, nem keresik "rommá" magukat, csak a fejedben, mert valószínűleg egyik barátod behülyített.
Èn úgy látom, hogy bazi nagy lufi ez a egèsz barber mánia, amerre járok rendszeresen a lakóhelyem ès a munkahelyem között az elmúlt 1-2 èvben több ilyet láttam megnyìlni, de ugyanannyit nyom nèlkül bezárni is. Embert meg alig látok bennük, van az ott dolgozó 3-4 huszonèves divatosra nyìrt kiscsávó, akik általában egy hasonló srácnak vágják èppen fazonra a szakállát/haját. De mindig az az èrzèsem, hogy valójában az ott dolgozók egymást matatják 😀
Mást nem nagyon szoktam látni ilyenekbe betèrni, szóval szerintem egy nagy kamu a többsège.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!