Főállás mellett mellékállású átalányadózó vagyok. Megszűnik a főállásom, mit kell tennem?
Főállás mellett mellékállású átalányadózóként 2,3 millió Ft-ot szerettem volna keresni idén. Azonban úgy alakult a főállásom megszűnik, végkielégítéssel mindenkit elküldenek jún. 30-án.
Eddig még csak 1 milliót számláztam ki mellékállásúként idén. Ha megbeszélem a megrendelőmmel, hogy még előre számláznék feléjük 1,3 milliót júniusban és később ledolgozom, az működhet? Nem gond hogy csak fél évig volt főállásom, a keret ugyanakkora?
Kell-e valamit tennem, a mellékállású átalányadózással kapcsolatban, felfüggeszteni vagy ilyesmi, amíg nem találok másik fix főállást?
Mivel kis összeget keresek mellékállásomból évente (2 millió Ft), így nem érné meg nekem bejelentkezni főállásra, mivel az évből még hátra van 6 hónap, és ha nincs bevételem, akkor az ablakon ki kell dobnom. 600e Ft-ot.
Ha munkanélkülire megyek, amíg nem találok valamit, az működhet? Addig felfüggesztem a mellékállásomat is, mert könnyen lehet hogy hónapokig nem találok munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!