Büfé üzemeltetés? Akinek saját büféje van, vagy ott dolgozik. Hogy megy, ti is érzitek a kevesebb vendéget?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 21:51
1/2 anonim válasza:
Nekem ügyfelem van, egy kicsi, csak kiszállítással működő büfét/pizzériát üzemeltet. A március valami iszonyatosan gyenge volt, most még a húsvéti költekezést nyögik a népek, úgyhogy alig van rendelés. Gyakorlatilag 60-70 százalékkal esett vissza a forgalma egy hónap alatt.
2/2 anonim válasza:
Vendég kevesebb, a rezsi-alapanyag-egyéb költségek mind megnőttek, úgyhogy én be fogok zárni végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!