Szeretnék egy alkalmazottak nélküli 0-24-es boltot nyitni. Kihez tudok fordulni ez ügyben?
Figyelt kérdés
A boltban automatákból lehetne vásárolni alap élelmiszereket, üdítőket, snackeket. Sajnos a neten nem sok mindent találok hogy hogy kezdjek neki esetleg valaki jártas ilyen téren? Ugyan úgy kell elindítani mint egy normális üzemelésű boltot?
Illetve lenne rá igény?
2023. ápr. 18. 15:01
21/32 anonim válasza:
22/32 anonim válasza:
Ezek egyes egyedül az ingatlant és az automatákat bérbeadóknak éri meg. Hosszútávú szerződésekkel havi fix bevétel. A bolt üzemeltetője meg pár milliós mínusszal száll majd ki a végén és még lehet, hogy adóssága is marad a bérbeadók felé.
23/32 anonim válasza:
18as vagyok. Anno japan szakot vegeztem Pesten, aztan meg Japanban mestert, jelenleg egy IT cegnel dolgozok. Lehet csajozni, ha nem nyomorek az ember, de ennek semmi koze a borszinhez. Jelenleg egy 47 eves feszes testu yoga oktatoval randevuzgatok. Remelem kielegito valaszt adtam a kerdesedre, bar kicsit keson.
24/32 anonim válasza:
Hozzám fordulhatsz, kérdező, szívesen segítek.
25/32 anonim válasza:
Láttam ilyet Barcelonában, de az inkább büfé volt. Szerintem éjjel lehet az igazi előnye, amikor minden más zárva van.
26/32 anonim válasza:
"Szerintem éjjel lehet az igazi előnye, amikor minden más zárva van."
Hát, igen, de éjjel meg a lakosság hány százaléka mászkál...
27/32 anonim válasza:
#26 Az éjszakai impulzusvásárlások nagyon nagy része gyorskaja vagy félkészétel, meg rengeteg pia, amikor ráébrednek, hogy több kellett volna. Az ilyesmiket lehet kicsit emelt árréssel adni, meg egyébként a marketingértéke is érték annak, hogy nonstop valami.
28/32 anonim válasza:
17: Jó, persze, megértem a te oldaladat is, de a Kérdező nyilván nem a prolikat, hanem minőségi vevőket céloz meg. Ők pedig nem garasoskodnak a 200 Ft-os TS chipsen, hanem ki fogják fizetni a többletárat, ha megfelelő színvonalú és hangulatú helyen vásárolhatnak. Nekem tetszik az ötlet, sok sikert kívánok!
29/32 anonim válasza:
Kanadaban az Aisle 24 egy hasonlo otlet, bar nem automataznak, hanem minden polcokon van. [link] Merettol fuggoen 40-150 millio forintnyi befektetes kell ehhez a tipusu uzlethez ott.
30/32 anonim válasza:
Nem vásárolnék , mert munkahelyeket és megélhetést vesz el a szegényektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!