Mik azok a vállalkozások amihez csak tőke és szaktudás kell de dolgozni nem kell benne?
Ezt úgy konkrétan hogy képzeled el?
A kis tőkéddel meg tudásoddal ülsz a sarokba egy sötét pincében, és abból valami feketemágia által majd pénz keletkezik?
weboldal/webshop üzemeltetés
Szaktudás kell - termék kiválasztáshoz, hirdetéshez, felfuttatáshoz
tőke - termék beszerzéshez, szerverke üzemeltetéséhez
minden más kiszervezhető.
vagy éppenséggel a befektetés világa is ilyen.
Mit értesz az alatt hogy "dolgozni nem kell"? Mégis akkor hogyan kamatoztatod a szaktudásodat vagy minek a szaktudás?
Ha már foglalkozol valamivel amihez használod a szaktudásodat, legyen az bármi is, akkor én azt már eleve "dolgozásnak" minősítem.
Szóval ha csak a tőkédből akarsz megélni akkor befektetések és passzív jövedelem generálása.
Ha pedig a szaktudásodat akarod kamatoztatni akár egy vállalat irányításával az már munkának bizonyul.
Nem munka, amit örömmel csinálsz, kötetlenül.
Pl én most videókat töltök fel yt-ra. Nem munkának éltem meg a videók elkészítését és most se munkának élem meg a feltöltés-időzítésüket.. pénzem van belőle, de inkább ezzel foglalkozom, minthogy megnézzek egy filmet, vagy kimenjek a kertbe kapálni. akkor csinálom amikor akarom, nem vagyok elszámoltatva, ha akarom közben felállok és kimegyek vagy olvasgatok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!