Graffiti eltávolítást hol hídessem?
Figyelt kérdés
Eddig csak önszórakoztatásként csináltam, de kedvet kaptam kicsit pénzt is csinálni ebből.
Van egy elég erős mosóm, és speciális graffiti eltávolító zselém, amit mosás előtt felkenek ecsettel.
Eddig gyönyörűen leszedett mindent.
Barátnőm szerint inkább önkormányzatoknál hírdessem, mert a közterületeken van sok nemkívánt firka a falon, de fogalmam sincs oda hogy lehet írni
2023. márc. 28. 19:54
1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést. Hírdessem*
2023. márc. 28. 19:55
2/6 anonim válasza:
Fesd házak falára, kerítésekre.
Tuti lesz megrendelőd :)
3/6 anonim válasza:
Helyi hirdető újságban. De szerintem inkább megbékélnek vele mert akkor újra és újra le kell takarítani. Vagyis nem tudsz vele keresni meg először azt kérdezik hogy számlaképes vagy-e.
5/6 anonim válasza:
Inkább tanulj meg szépen graffitizni és azt vállalj
6/6 anonim válasza:
Elnézést: *hirdessem!
Firkáld a graffitik mellé a hirdetésed, ott mindenki láthatja.
Az önkormányzat email címét vagy telefonszámát kikeressem neked, vagy boldogulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!