Telephelyre egy 15-20 cm vastagságú aljzatbeton, kb. 1200 m2-es területen, zsaluzással. Az alap elő van készítve??
A betonszükséglet számításakor nyugodtan számolhatunk úgy, hogy annyi beton kell amekkora a kész építmény, minimális a különbség a megkötött és a nedves beton között.
Tehát ez 1200*0,2 = 240 m3 beton. A betonozás díja (vasalással, anyaggal, szállítással, munkával, ha nincs semmii különleges körülmény) 50-60 ezer/m3 körül indul. Szóval egy jó 15 milliót nyugodtan számolhatsz rá.
Ki lehet azt hozni jóval olcsóbban is.
Mi lesz a funkciója ennek a telephelynek?
Oszt esztetet most jóllejírtad :D :D :D
Kik rakták? Mit? Hová?
Tapolca polgármestere már tud erről? :D :D :D
Tudom, mindenki a telefonra fogja, aki általános iskolában bukásra állt az anyanyelvéből.
A telefon csak akkor javítja ki, ha okosabb, mint a gazdája.
A szöveg elküldése előtt mindig ellenőrzöm, hogy helyes-e a böffenetem, s ha esetleg nem, akkor javítom. Javaslom neked is, bevált módszer...
15-20 cm vastagságú aljzatbetonon KAMION fog közlekedni? Az szerintem sec perc alatt feltörik alatta.
Tüzép telep lesz, vagy mi? Építőanyag kereskedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!