Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell ahhoz, hogy egy...

Mi kell ahhoz, hogy egy nagykertől, gyártótól, gyártó hazai képviseletétől stb. tudjak vásárolni?

Figyelt kérdés

A fizikai dolgok adottak mint például több raklapnyi árunak való raktárhelyiség.

- Mi a menete, hogyan tudok én mint magánember, vagy én mint egyéni vállalkozó vásárolni nagy tételben, árkedvezménnyel egy adott termékből?

- El kell-e adnom kötelezően a terméket, amit vásárolok ("továbbértékesíteni") akkor is, ha azt mondom hogy arra vásárolom, végül meg inkább magamnak, vagy a családnak elosztogatom?

- Be kell írni az EV-be az áru kereskedelmét? Vagy hogy megy ez?

2023. márc. 8. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy raklap ásványvíz durván 50 ezer ft, kisker áron. Egy raklap kóla 150-200 ezer. Ennyiért egy nagyker nem fog szóba állni veled, főleg nem külön kedvezménnyel.
2023. márc. 9. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

A kérdésnek semmi értelmem Eleve haszontalan dolgokat akar bespájzolni kérdező. Egészségre nagy mennyiségben és rendszeresen fogyasztva káros italokat. Nem is hiánycikkek, bármikor, bármelyik sarki boltban beszerezhetők.

Kérdező ráadásul nem is számít csóró, vagy átlagos egzisztenciájú vásárlónak, tehát jószerével tök mindegy neki, hogy 170 vagy 250 forintot fizet egy doboz energiaitalért. Vagyis nincs rászorulva arra, hogy némileg olcsóbban, raklapszámra vásároljon bármit.

Bespájzolni dolgokból a szegényebbek szoktak. Akciók alkalmával megvesznek 5-10 kiló száraztésztát, vagy lisztet, étolajat, tejet, esetleg húst.

2023. márc. 9. 13:26
 13/14 A kérdező kommentje:
#10, van cég
2023. márc. 9. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem bekönyveled mint védőitalt a cég alkalmazottai számára, plusz a reprezentációs keretre és kész.
2023. márc. 9. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!