Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Biztosítási értékesítő leszek,...

Biztosítási értékesítő leszek, ehhez egyéni vállalkozónak be kell jelentenem magam. Milyen adózási formát válasszak? Könyvelő nélkül is meg lehet oldani?

Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ez a kérdés bizonyítja, hogy kell könyvelő.
2023. febr. 24. 19:32
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Ne legyél!
2023. febr. 24. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Miért akar mindenki biztosító ügynök lenni? Azt hiszitek ez könnyebb pénzkereset, mint mosogatni 6 órában? Vagy az vonz, hogy szép fehér ingben és nyakkendőben dolgozhatsz?
2023. febr. 24. 19:57
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
3, nem tudom, de én tényleg biztosítást akarok kötni, 2 helyről kértem 2-3 hete ajánlatot. Az egyik egy nyomulós, aki minden szart rám akar sózni, meg neveket/telefonszámokat akar, de a valós feladatot nem sikerült megérteni. A másik meg eltűnt, mint szamár a ködben…
2023. febr. 24. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
#4 Tegyél ki itt egy kérdést biztosítás témában és kérd meg, hogy írjanak rád privátban biztosítási szakértők és fognak jelentkezni.
2023. febr. 24. 20:17
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

#5, nem

Visszatérek az eddig használt módszerhez, bemegyek a banki ügyintézőmhöz.

Macerásabb a személyes ügyintézés miatt, meg kevesebb ajánlatból tudok majd választani, de nincs az az isten, hogy 1-2 órát arra áldozzak, hogy a bugyim színét is megbeszéljük

2023. febr. 24. 20:24
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

"hogy a bugyim színét is megbeszéljük"

Ezt inkább privátba írd meg. Már ha egyáltalán lány vagy. xD

2023. febr. 24. 20:30
 8/13 A kérdező kommentje:

3: jelenleg ez volt az egyetlen jelentkezés, ahonnan visszahívtak. Tudom csinálni itthonról, gyerek mellől, részmunkaidőben. Ezért vállalom el.

4: ha megvárod amíg kezdhetek, én is szívesen segítek.

Közben legalább az első kérdésre tud válaszolni valaki?

2023. febr. 24. 21:35
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

"Tudom csinálni itthonról, gyerek mellől, részmunkaidőben."

Telefonos értékesítő leszel? Fix vagy jutalék? Biztosításközvetítő vizsgád van?

2023. febr. 24. 21:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Telefonon, interneten keresztül is vannak lehetőségeim. Jutalékot kapok a megkötött szerződések alapján. A vizsga még folyamatban. Közben csinálom a cég betanuló anyagait is. Akartam kitölteni elektronikusan az egyéni vállalkozó bejelentést is, de elakadtam az áfás dolgoknál. Ilyen olyan áfa alapján való adózás, alanyi adómentesség, Kata, ilyesmik voltak felsorolva. Nem szeretnék rosszat megjelölni, mert ezt csak személyesen lehet módosítani.
2023. febr. 24. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!