Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Napi 2,5-3 szabad órában mit...

Napi 2,5-3 szabad órában mit csinálnál?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen van minden nap kb ennyi szabadidőm amiben eddig tanultam, olvastam, de most szeretnék egy kis plusz jövedelemhez jutni. Valami tipp esetleg? Hol, hogyan kereshetnék ilyen munkát?

2023. jan. 17. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Okosodj abban, amit szeretsz, szerintem.
2023. jan. 17. 16:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Már megvolt, elég volt ennyi tanulás.
2023. jan. 17. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
26%
Kiverném élőbe fizetős oldalon!
2023. jan. 19. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Napi 2-3 órában nem sok extra bevételre lehet szert tenni. Ha annyira jó órabért fizető munkát találsz, ami érdemi extra bevételt jelent, akkor meg valószínűleg jobban járnál, ha a mostani munkádat otthagynád és napi 8 órában jobban keresnél vele.

Egyébként hogy milyen munkát érdemes csinálni, azt nagyban meghatározza, hogy milyen áruba bocsátható tudásod van. Erről viszont semmit nem írtál.

Például, ha beszélsz nyelveket, akkor megpróbálhatsz fordítási munkákat találni. Ha éresz a könyveléshez, vagy pénzügyekhez, akkor végezhetsz ilyen munkákat különféle cégeknek. Ha értesz a weboldal készítéshez, akkor akár ilyen munkákat is találhatsz.

De ugye az is egy külön (üzleti) tudást igényel, hogy valaki a szaktudásából meg tudjon élni.

2023. jan. 19. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Vennék dolgokat olcsón, és eladnám drágábban.
2023. jan. 19. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!