Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Webáruház hogyan kezdjek bele?

Webáruház hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés

Webáruháznál ha nem én küldök csomagot (helyettem a nagykereskedő küldi) van e erre lehetőség?

Milyen vállalkozási tevékenység szükséges illetve kell e végzettség hozzá? A jelenlegi cégem teljesen mással foglalkozik de bővíteni szeretnék.

Milyen webáruházat tudtok ajánlani ami ingyenes/ kis költség vetésű mert az elején pár termék lenne csak, nem verném magam mínuszba.

Elállási jog? Ilyenkor ki veszi vissza az adott csomagot pl?

Ha a csomagtól eláll pl a vásárló mi vissza utaljuk, de rajtam marad a csomag vagy a nagyker is vissza veszi tőlem?

Panaszkezelés? Reklamáció? Gondolom ezt én intézném.

Garancia? Nagyker vagy én intéznem?

Adatvédelem? Milyen kritériumok vannak?

Cimke termék neve, sku, eladó cégem adatai rajta kell legyenek a terméken?

Illetve mi a tapasztalat, a nagykereknek elég eladás után utalni vagy előre kell vásárolni terméket?

2023. jan. 10. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Szánj néhány hónapot arra, hogy tanulmányozd néhány mai széles körben ismert web áruház működését.

Az eddig ismert statisztika szerint az újonnan induló web áruházak 80 %-a 2 éven belül összedől, a belefeccölt saját tőke semmivé válik, a vállalt kötelezettségek még évekre nyomják a tulajdonosokat.

Ha ezzel megvagy, utána kezdj el válaszokat találni az itt feltett technikai jellegű apróságokra.

Mielőtt ilyen technikai részletkérdésekben igyekszel tisztán látni, tölt sok időt azzal, miből fogsz minimum 100 milliós nagságrendű saját tőkét összegründolni, kutasd meg a pijjacot, készíts írásos üzleti tervet magadnak, gondold végig hogyan találod meg a potenciális vásárlóidat,.....

.

2023. jan. 11. 23:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok 100 millas toket a kerdesem nem erre szolt, pont a keves toke befektetesre inkabb biztosra mennek
2023. jan. 12. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Tőke nélkül nem fog menni!!!

Erre a legkevésbé sem mellékes szempontra próbáltam felhívni a figyelmed.

A kevés kis pénzecske legfeljebb arra lesz jó, hogy azt is elveszítsd, ha meggondolatlanul belevágsz egy ilyen kvázi kényszervállalkozásba.

A tőke nem valami bűnös francos szarság, hanem a sikeres vállalkozás egyik alap eleme. Ha meg nem akarsz sikeres lenni, akkor minek foglalkozol ilyen technikai részletekkel ? Fejtsél inkább rejtvényt, ha unatkozol.

2023. jan. 12. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!