Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy gépészekből meg mechatroni...

Egy gépészekből meg mechatronikai mérnökökből álló csapat milyen gyárat alapíthatna? Mit gyárthatnának?

Figyelt kérdés

Szóval először gyártanánk kézileg, ha majd lesz rá kereslet akkor folyamatosan bővíteni, munkásokat venni fel. Autókat akartunk készíteni de túl költséges és sok a munka vele. Nem futná a cég fenntartására. Valami kisebben kéne gondolkodnunk amivel szert tehetnénk nagyobb bevételre. A kezdő tőke meg van. Jól képzett, elszánt szakemberek is vannak, csak nem tudjuk mi kéne az embereknek ami fellendítené az üzletet.

Kérlek ne mondjátok, hogy úgysem lehetséges, mert igen...sok cég így jött létre.

2010. okt. 2. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Hmm.. a mechatronika szó már összenőtt a Bosch céggel, amennyire én tudom. Legalábbis van olyan egyetem ahol a Bosch-nak saját mechatronikai szakja van. Szal maradjunk a gépész témakörben, és egyben az autóiparban. Szerintem valami újszerű biztonsági rendszert gyártsatok, a járművekbe.. De mindenek előtt egy szép kövér banki hitelre van szükségetek, mert tőke az kell..
2010. okt. 5. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nagyon hasznos volt. Mindenképp fontolóra vesszük és megnézzük, hogy mi újat tudnánk belevinni.
2010. okt. 6. 18:22
 3/4 anonim válasza:
szerintem olyan rendszert az autókba, ami megakadályozza a balesetet
2010. okt. 8. 22:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd bővebben, hogyan lehetne megakadályozni a baleseteket? Azokat nem lehet megakadályozni...sosem lesz semmi sem kockázatmentes. Esetleg csak csökkenteni lehet a balesetek esélyeit de megszüntetni sajnos nem.

A robotpilóta megvalósítható, de kevés ember bízna meg egy gépben. Na meg sok a hátránya is.

2010. okt. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!