Milyen hasznalhato skillt tudok kitanulni 3-6 honap alatt, amivel el is tudok utana helyezkedni?
Tehat amivel mar ugymond kezdokent is tudok munkat vallalni? Nem varok rogton millios fizetest, a kiadasaim alapjan mar havi 200 ezerbol is kijonnek, es tudom, hogy barmit lehet a vegtelensegig tanulni.
De mivel lenne a legjobb eselyem a palyavaltasra? Alapvetoen gyorsan tanulok, szoval az erdekel, mi a leginkabb piackepes mostanaban?
Ilyesmik erdekelnek, mint a 3D modellezes, videoszerkesztes, grafika, de a programozas is erdekelne, de nem tudom, annal nem kell-e tobb ido a kezdoszinthez is. (Sima webfejlesztes is jatszik.)
Ezek olyan dolgok, amikhez NAGYON alapszinten ertek, mert a hobbimhoz megtanultam ezt-azt, de csak Youtube-rol, Skillshare-rol, amire nekem szuksegem volt epp. Szoval nem csak igy hasrautesszeruen kitalaltam, de nem tudom, melyikben lenne erdemes elmelyedni es beiratkozni akar egy rendes tanfolyamra.
Mivel mindegyik erdekel, igy tenyleg arra vagyok csak kivancsi, mivel lenne tobb eselyem, mint munkavallalo, es akar evek multan majd mint vallalkozo, ha mar tobbet tudok.
2 Most nem ez a lenyeg, es a bevetel jelen esetben egy sokadlagos szempont, a lenyeg az, hogy legyen, tehat potolja a jelenlegi bevetelemet egy masik, a tobbi dolog majd utana. (Edesanyam vallalkozo 30 eve, tudom, hogy mukodik egy vallalkozas.)
Azt nem tudom, melyik teren tudok a legtobbet tanulni rovid idon belul, tehat tegyuk fel minden nap 6-8 orat tudok a tanulasra, gyakorlasra szanni, melyikben tudok magasabb szintre jutni maximum 6 honap alatt? Nagyon egyszeruen fogalmazva, melyik a legrovidebb tananyag.
Tippre azt mondanam, a videoszerkesztes a “legkonnyebb” ilyen teren, de hatha valaszol majd egy hozzaerto szemely.
"Edesanyam vallalkozo 30 eve, tudom, hogy mukodik egy vallalkozas.2
Mégse tudod merre menj.. marhára mehet az a vállalkozás és biztos sokat tudhatsz róla.
4 De most nem vallalkozni akarok 6 honap mulva😂 Ertelmezd mar. Azert kerult ide, mert majd a JOVOBEN, amikor mar dolgozom x eve adott dologban, akkor valtanek. Tehat az sem mindegy, melyikkel konnyebb ebbe az iranyba nyitni.
Egyaltalan nem az volt a kerdes, hogyan inditsak vallalkozast fel even belul, nulla tudassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!