Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Webshop tulajdonosok, akik a...

Webshop tulajdonosok, akik a magyar piacot szolgáljátok ki (tehát külföldet nem), mennyi profitotok van egy hónapban?

Figyelt kérdés
A "mi közöd hozzá" trollszöveget is ér ellőni, de itt értelemszerűen annak szól a kérdés, aki ezt szívesen megmondja, anonim módon ugye, és annak nagyon köszönöm előre is!

#magyar #profit #webshop #no külföld
2022. dec. 29. 12:42
A kérdező szavazást indított:
Havi 100 ezer alatt van a profitom.
Havi 100 ezer és 200 ezer között van a profitom.
Havi 200 ezer és 300 ezer között van a profitom.
Havi 300 ezer és 400 ezer között van a profitom.
Havi 400 ezer és 500 ezer között van a profitom.
Havi 500 ezer felett van a profitom, de nem lépi át az 1 milliót.
Havi 1 millió felett van a profitom, de nem lépi át a 2 milliót.
Havi 2 millió felett van a profitom, de nem lépi át a 3 milliót.
Én akkora császár vagyok már, hogy a havi 3 milliót is átlépi a tiszta bevételem, azaz profitom.
Nem tudom, én ide csak feljárok, és nincs is webshopom, de troll-kártyám van, és nem félek használni.
12 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Nagyon extra már, ha van kedved azt is esetleg megírni, hogy az adott profitot mennyi idő alatt érted el, illetve hogy van-e mondjuk kitűzött célod, hogy "ekkorra ennyi profitot szeretnék elérni". Nagyon köszönöm.
2022. dec. 29. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A válaszokból mire következtetsz? elég sokat foglalkozom webshopokkal, de a profit nagysága nehezen értelmezhető ha nem tudod mivel foglalkozik, milyen termékeket forgalmaz, kinek értékesít stb stb. Értelmetlen csak a profitot nézni. ráadásul nagyon sok szezonális bolt van, aminek teljesen eltérő a profitja a szezonon belül. Nálunk pl egyáltalán nincs karácsonyi időszak, mert amiket mi forgalmazunk, az nem ajándékkategória. Elég szezonálisak vagyunk, ami azt jelenti, hogy a szezonbeli és az azon kívüli nyereségünk közt 7-8-szoros különbség van. Ezen kívül a webshop csak az egyik tevékenység, amivel foglalkozunk, ami szűken ad ki egy fizetést.
2022. dec. 29. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a cégjegyzékben.

Sokkal pontosabb adatokat fogsz kapni.

2022. dec. 29. 14:33
 4/5 A kérdező kommentje:
#3: jó ötlet, köszi.
2022. dec. 29. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez változó Pl nagymértékben függ attól is , hogy mivel foglalkozol. Nyilván szezonokban sokkal jobb a forgalom gondolok itt karácsony,húsvét ünnepek stb.
2023. jan. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!