Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A rosszlányok pont hu vagy...

A rosszlányok pont hu vagy hasonló oldalakon dolgozó lányokat szokta ellenőrizni a NAV próbavásárlással? Vagy ők nem is kötelesek számlát kiállítani? Vagy hogyan van ez?

Figyelt kérdés

2022. dec. 11. 22:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem nav-sok teszteltek, hanem rendőrök. Soha nem vittek be, mert átmentem a teszten, gumi nélkül nem csináltam.
2022. dec. 13. 10:43
 12/27 A kérdező kommentje:

Erről eszembe jutott a 20+ évvel ezelőtti amerikai cserediák srác, akit leszólított egy prosti valahol a Rákóczi tér környékén, mondván gumival 5 ezer, gumi nélkül 7 ezer.

A srác milyen tudatos volt, meséli nekem a sztorit, aztán kérdi, hogy normálisak ezek? Fizessek többet azért, hogy még el is kapjak tőle valamit? 😂

Mondom ez itt fordítva van, kötelező a gumi, gumi nélkül pedig extra. 😂

Na, azt mondja, kösz, nem! Maradok a guminál. 😂

2022. dec. 13. 13:52
 13/27 anonim ***** válasza:

A lányok nagyobb része hivatalosan csinálja azt a munkát.

Nem tudom mióta, de már sok éve legális meló bizonyos feltételekkel.

Katások, meg kötelező dokihoz járniuk nem tudom milyen időközönként.

Meg még talán pár dolog aminek meg kell felelniük, de pontosan már nem tudom.

Közeli családtag csinálta, nem is olyan régen hagyta abba és egy borozós este az alkohol hatására elárulta mivel foglalkozik.( mondjuk sejtettük előtte is )

Úgyhogy a Nav-tól az okosabbaknak nem kell félniük, mert hivatalosan csinálják a dolgot.

2022. dec. 27. 21:25
 14/27 anonim ***** válasza:
6%

13

Senki sem csinálja hivatalosan. Sok a problémás kuncsaft, 1-2 hónapokra el szoktunk tűnni. Gyakori az erőszak verbálisan és fizikailag is. Van egy belső rendszer a rosszlányokon, ott elég durva dolgokat is lehet olvasni, de ezek sem titkok.

2022. dec. 27. 21:50
 15/27 anonim ***** válasza:
Azt azért ne mondd, hogy senki. A saját életemből tudom, hogy többen is.
2022. dec. 27. 21:57
 16/27 A kérdező kommentje:

"Van egy belső rendszer a rosszlányokon, ott elég durva dolgokat is lehet olvasni"

Idéznél belőle légyszi? Már amit elbír itt a nyomdafesték meg a cenzúra, olyanformán.

2022. dec. 27. 22:24
 17/27 anonim ***** válasza:
Egyik lánynak eltörtek a bordái, keze nem tudom már mik voltak még, szana szét verte és megerőszakolta valaki. Az a gond, hogy ehhez hasonló eseteket gyakran olvastam.
2022. dec. 27. 22:58
 18/27 anonim ***** válasza:
Rendőrök mesélték, hogy beszokták zárni a lányokat vagy elrabolni. Gyakori amikor felmérni jönnek a terepet a futtatók. Nálam is gyakran voltak felmérni a terepet, kinyitogattak minden szobát stb. Bőr kabát, romlott arc, látszik rajtuk, hogy futtatók, ezt a lányoktól tudom.
2022. dec. 27. 23:00
 19/27 A kérdező kommentje:
Akkor veszélyes meló ez. Az ilyen striciknek lehet nemet mondani? Fizetnek a szolgáltatásért? Vagy csak elmennek?
2022. dec. 28. 00:36
 20/27 anonim ***** válasza:
stricik csak szétnéznek a lakásban, aztán mennek is, mint valami bolondok azt csinálják. De vannak csajok, akiket bezárnak vagy elrabolnak. Ennyit tudok. Meg sok csajnak szétvagdosság a kuncsaftok a végbelüket, ezért hamar meghalnak. Aztán ott vannak a nemi betegségek pl.: HIV (amiből AIDS lesz), 10 éven belül meghal a legtöbb csaj.
2022. dec. 28. 03:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!