A rosszlányok pont hu vagy hasonló oldalakon dolgozó lányokat szokta ellenőrizni a NAV próbavásárlással? Vagy ők nem is kötelesek számlát kiállítani? Vagy hogyan van ez?
Erről eszembe jutott a 20+ évvel ezelőtti amerikai cserediák srác, akit leszólított egy prosti valahol a Rákóczi tér környékén, mondván gumival 5 ezer, gumi nélkül 7 ezer.
A srác milyen tudatos volt, meséli nekem a sztorit, aztán kérdi, hogy normálisak ezek? Fizessek többet azért, hogy még el is kapjak tőle valamit? 😂
Mondom ez itt fordítva van, kötelező a gumi, gumi nélkül pedig extra. 😂
Na, azt mondja, kösz, nem! Maradok a guminál. 😂
A lányok nagyobb része hivatalosan csinálja azt a munkát.
Nem tudom mióta, de már sok éve legális meló bizonyos feltételekkel.
Katások, meg kötelező dokihoz járniuk nem tudom milyen időközönként.
Meg még talán pár dolog aminek meg kell felelniük, de pontosan már nem tudom.
Közeli családtag csinálta, nem is olyan régen hagyta abba és egy borozós este az alkohol hatására elárulta mivel foglalkozik.( mondjuk sejtettük előtte is )
Úgyhogy a Nav-tól az okosabbaknak nem kell félniük, mert hivatalosan csinálják a dolgot.
13
Senki sem csinálja hivatalosan. Sok a problémás kuncsaft, 1-2 hónapokra el szoktunk tűnni. Gyakori az erőszak verbálisan és fizikailag is. Van egy belső rendszer a rosszlányokon, ott elég durva dolgokat is lehet olvasni, de ezek sem titkok.
"Van egy belső rendszer a rosszlányokon, ott elég durva dolgokat is lehet olvasni"
Idéznél belőle légyszi? Már amit elbír itt a nyomdafesték meg a cenzúra, olyanformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!