Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Jordan cipő boltot nyitnék,leh...

Jordan cipő boltot nyitnék,lehetséges?többi lent

Figyelt kérdés

Régota álmom,vágyam egy ilyen cipőbolt. Figyelemmel követem True to sole, Balazs kicks stb oldalakat.

Kérdéseim:

- Hol tudok érdeklődni az én városomban lehet e nyitni?

(Volt egy Jordan bolt,de bezáratták..nemtudom mi volt az oka inkább ruha volt több)

- Viszonteladóként árulják vagy beszerzési árral vásárolják meg?

- a Nike hivatalos oldalon miért negyed annyi választék van mint pl. Balazs kicks-nel?

Maga vállalkozás,adózás téren van tapasztalatom a családomnak mégtöbb.

- mit gondoltok kb mennyi alaptőke kellhet?

Bármilyen ötletet,tapasztalatot akár weboldalakat szivesen elfogadok.

2022. dec. 9. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
A családi tapasztalatok és tanácsok figyelembevételével vágj bele még ma!
2022. dec. 9. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak hajrá, de 99% hogy belebuksz. Minek mégegy tucat cipőbolt? Inkább valami egyedi, értelmes helyet nyiss!
2022. dec. 9. 13:33
 3/6 A kérdező kommentje:
“Az értelmes hely” nyitását azokra hagyom akik nem cipőboltot szeretnének.
2022. dec. 9. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Al Bundy, te vagy az? 😁
2022. dec. 9. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki ott rendeli a Dzsordent, ahol te is rendelted a magadét, ollájn.

De ne legyen igazam.

Az egyetlen piaci RÉS (szó szerint) amit látok, az a fiatal lányok kiszolgálása ilyen menő cipőkkel. Szóval ha nem pénzt akarsz vele keresni (hiszen pénzed amúgy is van), hanem sok hálás fiatal punszit akarsz, arra tökéletes lenne az ötleted. :)

2022. dec. 11. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
5 milliót szerintem szánj rá, szívesen leszervezem neked angol vagy ír céggel, webshoppal együtt.
2022. dec. 11. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!