Hol találok Kft és Zrt-hez éves "minimál" üzemeltetési költség táblázatot, vagy szemléltető példát 2022 évre? Vagy ha van már 2023-ról valami akkor arra is? köszönöm!Van főállásom, az alapítási költség nagyjából világos az éves fenttartása nem az.
Ahogy látom nem lesz más választásom, itt senkinek sincs cége? Hogy legalább a saját példáját elmesélné, ahogyan elindult?
Én elindultam már párszor régebben az elmúlt 10, 15 évben csak mindíg alulkalkuláltam magam nameg egyszemélyben ev-ként, de most nem így akarom csinálni, max ha sehogy máshogy nem pörög fel...
"Én elindultam már párszor régebben az elmúlt 10, 15 évben csak mindíg alulkalkuláltam magam nameg egyszemélyben ev-ként, de most nem így akarom csinálni, max ha sehogy máshogy nem pörög fel..."
Ez nem sok jót vetít a jövőre... Ha már EV-ként sem tudtad megalapozni az üzletedet, akkor mit vársz attól, ha ezután kft-ként vagy zrt-ként működnél? Ettől majd hirtelen komolyan vesznek a megrendelők és megugrik a forgalmad? Vagy mit?
"Hol találok Kft és Zrt-hez éves "minimál" üzemeltetési költség táblázatot, vagy szemléltető példát 2022 évre?"
Kedves kérdező, hidd el, nem mindenkinek való a vállalkozás. Ugyanolyan boldogan lehet élni alkalmazottként is, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!