Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell egy kávézó megnyitásáh...

Mi kell egy kávézó megnyitásához? Illetve mennyibe fájna? (2 ember tartaná fel)

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Először is egy jó üzleti terv. ( a mostani rezsi árak miatt) Üzlethelyiség, engedélyek,( google segít, rengeteg dolog)

"mennyibe fájna? (2 ember tartaná fel)"

Nem tudom. A vállalkozás nagyságától ,és minőség is függ.(néhány millától a csillagos ég)

"(2 ember tartaná fel)" fenn. Tehát a tulajdonos és, az alkalmazott is ugyanaz a két ember lenne? Nem mindegy mert 2 tulajdonos tarhat fenn Starbucks méretű kávéházláncot csak pénz, alkalmazottak és ---- kereslet kérdése.

2022. nov. 12. 21:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Elnézést, nem fejtettem ki bővebben.

Külföldön egy"tipikus kis kávézó"

2 tulajdonos lenne illetve ők lennének az alkalmazottak (egxenlőre)

2022. nov. 12. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Pfú ennyire minimális tudással inkább tiktok csatornát indíts.

Egyenlőre --› egyelőre!

Külföldön hol? New York belvárosában, vagy egy szerb kis falu mellékutcájában. Mekkora helyiség lenne, ... áhhh milliónyi kérdés van. Ezt így itt nem lehet elmagyarázni.

2022. nov. 12. 21:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Valahol Olaszorszàgban egy nem olyan zsúfolt városba
2022. nov. 12. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen talpraesetlenül hanyagold.
2022. nov. 13. 01:22
 6/7 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nagyon fájna!
2022. nov. 13. 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:
86%

Mi kell? Sok pénz. Itt is volt egy kis kávézó, nem beülős elviteles. Csak a profi kávégép milliós tétel. Aztán a helyiséget berendezni, engedélyek, adók/járulékok amit akkor is kell fizetni, ha nincs annyi bevétel.

A másik hogy külföldi adózásnak utána kell menni. Mondjuk Olaszországban nem tudom mennyire vennének magyaroktól kávét. Szerintem nem menne.

2022. nov. 13. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!