Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Muszáj sajtkonyha, hogy...

Muszáj sajtkonyha, hogy legálisan értékesítsem a tejtermékeim?

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Nagyon szigorúan ellenőrzik az előállítást, tárolást, mosogatást, csomagolást.
2022. nov. 5. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
4%
Hirdess FBn ( marketplace). Ha vállalsz házhoz szállítást, akkor megúszhatod. De a futárkodás meg idő és pénz.
2022. nov. 5. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Piacon úgy értékesíted, ahogyan akarod, igaz ki kell battyogni hozzá és standot bérelni.
2022. nov. 5. 13:04
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm és akkor magamtol megcsinalom a sajtkonyhat es akkor hogy tudjak meg h nekem van? hol kell bejelenteni?
2022. nov. 5. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
ÁNTSZ engedélyezi.
2022. nov. 5. 14:25
 6/6 Paczalos István ***** válasza:
Őstermelőként piaczva nem kell. Ha jó sajtokat készítessz, akkor egy idő után még házhoz is fognak menni. Én pl ha megyek Szerencs felé, direkt kitérek Andornaktája felé, hogy vegyek sajtot, mert tudom, hogy finom Pedig testvérek közt is otthonról 350km távolságra van (még országot járó szerízesként találtam rájuk)
2022. nov. 9. 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!