Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szeretnék nyitni egy kávézót?...

Szeretnék nyitni egy kávézót? Ehhez nekem szükséges üzletvezető tanfolyam ha ez a sajátom?

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen energiaárak mellett szeretnél kávézót nyitni? Hol? Budapesten?
2022. nov. 4. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Hm?
2022. nov. 5. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Szívesen leszek az üzletvezetőd, hol lenne a kávézó?
2022. nov. 7. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
A tevékenységnek megfelelő végzettségű alkalmazottat kell felvegyél, és akkor nyithatsz te bármit. Olyan ember nincsen, akinek mindenféle végzettsége van. Ha pl. egy vállalkozó vagy, és villanyszereléssel foglalkozó vállalkozásod van, de neked nincsen végzettséged, akkor ha van ilyen végzettségű alkalmazottad, akkor csinálhatod a vállalkozást. Mondjuk nem te, de az alkalmazott az szerlehet villanyt. Annak néz utánna, hogy végzettséghez kötött-e, biztosan, hiszen vendéglátóipar, és olyan alkalmazott kell, akinek van ilyen végzettsége.
2022. nov. 23. 10:31
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Akinek sok elégetnivaló pénze van, az nyit csak kávézót ezekben az időkben. Nem is komoly kérdés szerintem, főleg, hogy nem is érdeklik a válaszok. 😂
2022. nov. 23. 12:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Hogyne érdekelne :) közben meg is vettem az ingatlant.
2022. dec. 7. 19:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól tetted, mindig optimistán kell a jövőbe tekinteni.

Melyik országrészben van az ingatlan? Budapest, vonzáskörzete, vidéki nagyváros, kisváros, fürdőváros?

2022. dec. 7. 20:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Budapest
2022. dec. 8. 08:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Melyik kerületben? Működő üzletet vettél át, berendezve?
2022. dec. 8. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Kotyogóst megvetted már? Vagy hogy lesz kávé?
2022. dec. 9. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!