Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy lehetne ebből vállalkozás...

Hogy lehetne ebből vállalkozást csinálni? (Dekor)

Figyelt kérdés
Nagynénémék évekig csinálták a falu báljára a dekort, önkéntesen. Ezzel felhagytak, és most "megörököltem" a felgyűlt cuccokat. 170 db szekszoknya, 3 féle szatén szalaggal, ledes égők (függöny és vízálló kis asztaldíszbe valók is, valamint sima égősorok), gyertyatartók, selyemvirágok, stb. Ízléses dolgok amúgy, nem gagyik. El is adhatnám, de úgy érzem, hogy szívesen csinálnám ezt tovább, szerintem jó szemem van hozzá, és kreativitásom is. Az jutott még eszembe, hogy bérbe is adhatnám. A marketingen kívül mi kell még ehhez? Sajnos nem tudok semmit az üzleti életről, közszfrérában dolgoztam mindig. Elképzeléseim szerint ez csak kis mellékes lenne.
2022. okt. 14. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
"önkéntesen" Ezen van a hangsúly, fizetni ezért egy ismeretlennek 0 referenciával senki nem fog, erre vannak külön cégek 50+ emberrel akik nemcsak a dekort, hanem a teljes eseményt szervezik.
2022. okt. 14. 19:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Vannak szimplán dekorációs vállalkozások, valahol csak elkezdték ők is.
2022. okt. 14. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A kulcsszó amit keresel a rendezvényszervezés. Mondjuk ilyen szűk portfólióval csak bedolgozni lehet egy nagyobb szervezőnek. De jelen gazdasági helyzetben én nem vágnék bele. A rongyrázás ezen szintje pont olyan, amin nagyon könnyen lehet spórolni. A lakosság nagy részének pedig szükséges lesz spórolni. Tehát a leendő piacod éppen drasztikusan szűkül
2022. okt. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!