Vattacukorgép, vattacukor eladás falunapokon/kisebb ünnepélyeken mint vállalkozás?
Hát szerintem ebbe nem érdemes belefogni.
Annyi hasznod nem lenne, mint a helybérlet.
Én nem ismerem a követelményeket de mivel élelmiszer, bizonyára kellenek a gép és alapanyagon kívül különböző engedélyek is. Profitálni mindenből lehet ha megfelelő áron el tudsz adni nagy mennyiséget.
Ha van rá lehetőséged és egy kis nyelvtudásod akkor próbálkozz külföldi vásárokban és rendezvényeken.
#1 Hallottam olyat hogy falunapokon, kisebb rendezvényeken nem kérnek helybérletet sem, örülnek ha van valami büfé.
#2 Van pár dolog aminek meg kell felelni igen, a profitról annyit hogy a környező falunapokon nem szokott ilyesmi lenni, csak egy 3500 fős közeli településen max., a kicsi falvakban nem igazán, viszont nem tudom mennyire érné meg. Egyébként jó az angolom, viszont egyetem mellett elég necces lenne kijárni. Egy kérdés feléd, itthon belevágnál? :) Vagy jó ötlet szerinted?
"falunapokon, kisebb rendezvényeken nem kérnek helybérletet sem, örülnek ha van valami büfé."
Hát, ez nagyon nem így van, kis 800 lelkes község is olyan falunapokat szokott rendezni, hogy egyrészt ingyen babgulyást főznek az egész falunak, másrészt a szomszéd kisvárosból komoly vendéglátósok szoktak kitelepülni nagy sátorral és két kondérban hozzák a birkapörköltet, amit már pénzért árulnak, meg a sok hordó sört.
Mellé szokott lenni fagyis is. Vattacukor-árusra nem emlékszem, de az sem kizárt, hogy volt már. Egyébként sok kisgyermekes család cselleng egész nap ott, mert rengeteg gyerekprogram van, meg pancsolda, meg ugrálóvár, meg ilyenek.
#6 Sajnos kicsit több tőke kéne ide. :D
#7 Szia, a saját falunkra gondoltam és sok környezőre nem általánosítani próbáltam, ha így jött le bocsi! Valamelyest egyetértek. Szerinted megérné ez az üzlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!