Mi a velemenyetek egy olyan emberrol akinek tobb vallalkozasa van es nem csak egy?
Azért, mert a számítógép üzemeltetésből és a hardver kereskedelemből származó bevételeimet mindig is szerettem volna tisztán és külön-külön látni, és az eredetileg egy céget kétfelé osztottam, még nem vagyok adócsaló. A durva árfolyam mozgások mindig is akadályoztak a hardver kereskedelem nyereségességének tisztán látásában. És én voltam az ütköző zóna a két csoport közt, mert mind a kettő azt vélelmezte magáról, hogy ők tartják el a céget, a másik divíziót csak cipelni kell a hátunkon. Állandó volt a veszekedés, a hülye érvelések, állandóan a másikat lesték, hogy az mit csinál, ahelyett, hogy mindenki a saját dolgával foglalkozott volna.
Életem legjobb döntése volt, amikor kettészedtem a céget, és a hangadókat kineveztem ügyvezetőknek. Megszűnt az állandó veszekedés, meg a másikra mutogatás. Most már a versengés megy, és most már mindenki a saját munkájának a jobbítására fordítja az energiáit. A feladataim lenegyedelődtek, szinte csak szaktanácsadói feladatokat látok már el. A cégek jövedelmezősége pedig megugrott. Az én jövedelmem speciel megduplázódott. És minden munkatársnak tudok úgy bért emelni, hogy a reál bére is növekedjen, és tudjon rendesen fűteni a télen.
“ nem tudnek leragadni egy vallalkozasnal es valszeg nekem is tobb lenne.”
Azt ugye tudod, hogy több tevékenysége is lehet egy vállalkozásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!