Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek mennyire érdemes...

Szerintetek mennyire érdemes használni a Számlázz.hu-t időmegtakarítás gyanánt ?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég kezdtem el papír alapú módon számlázni és azóta azon gondolkozom hogy esetleg át kéne térjek az Internetes verzióra , hiszen már eleve sokkal jobban tudok gépelni mint kézzel írni ...

Tudtommal a Számlázz.hu számít a legismertebb és/vagy legnépszerűbb online számlázó oldalnak , tehát azért érdeklene az itteniek véleménye az oldalról , mivel hogy azt már hallottam egyesektől hogy nem a legkönnyebb kezdőként használni az oldalt ...

Egyébként meg , csak azért hogy segítsek az esetleges válaszadással , lentebb le fogom ecsetelni a saját személyes esetemet :

1 . Adószámos magánszemély vagyok .

2 . Lakóingatlan bérbeadással foglalkozom , egész konkrétan egy lakást adok ki bérbe egy cégnek amely felváltva ott szállásolja el az alkalmazottait .

3 . A havi rezsi díjakat is fel kell tüntessem a számláimon .

Ja és előre kösz a ( remélhetőleg ) leendő válaszokért !

#számlázás #adószámos magánszemély #ingatlan bérbeadás #online számlázás #online számlázó program #lakóingatlan bérbeadás
2022. szept. 17. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Annak éri meg aki sok számlát állít ki havonta. Pl webshop. Ott lehet időt spórolni, hogy a 100+ számlát nem egyesével körmöli a tulaj, minden vevője nevére.

Havi 1-5 számla esetében az a max 5-10 perc nem oszt nem szoroz.

2022. szept. 17. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Ezerszer könnyebb használni, mint a kézzel írt számláidet feltöltögetni az online-re.
2022. szept. 17. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

bocs, most látom, hogy csak bérbe adsz.

Akkor is sokkal egyszerűbb.

2022. szept. 17. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Én a billingot jobban kedvelem. Mindkettőt használom, a billingo nekem egyszerűbb és felhasználóbarátabb. Havi egy számlánál is megéri váltani bármelyikere szerintem.
2022. szept. 17. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Az alapverzió ingyenes és havi egy számlánál is megéri szerintem. Főleg mert nem kell külön feltöltögetned a nav-hoz.
2022. szept. 17. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Mégegyszer kösz a válaszokért !
2022. szept. 17. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha válaszolhatok utólag, mert már biztosan választottál, tökmindegy, ki melyiket használja, mert mindegyik szinte ugyanazokat tudja. Ezek a cégek egymástól lesik, hogy mit tud a másik programja és akkor azt lemásolják, leutánozzák. Mert nem akarnak lemaradni a másik mögött.

Mondjuk ez nem mindig jó, mert ha előzőleg azért választottál egy számlázót, mert egyszerű és azt a sok bővítéssel rendesen megbonyolítják, vagy teljesen átvariálják akkor idővel keresel egy másik egyszerűt, kézreállót, ha találsz egyáltalán. Konkrétan több ilyen panaszt is hallottam már.

A NAV online számlázója a kivétel, mert az tényleg csak alap dolgokat tud, de az nem is arra készült, hogy mástól hódítsa el az ügyfeleket, hanem arra, hogy akinek nincs más és biztosan ingyeneset akar, annak is legyen valami amivel számlázhat.

2023. márc. 2. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!