Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 750 nettó jó fizetésnek számít?

750 nettó jó fizetésnek számít?

Figyelt kérdés
grafikusként, e.v. kontraktor
2022. aug. 24. 23:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mihez képest?
2022. aug. 24. 23:55
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem
2022. aug. 25. 04:54
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Tudom, ne szóljak hozzá, ha nem érint, de imádom az ilyen "hülye" kérdéseket.

Már bocsi...

Annak, aki közmunkából él, ez kb. 1 éves fizetése. Annak, aki igazgató-helyettes egy multinál, fél havi nettó fizetése. Nekem 2 havi bruttó bérem.

Na ezek után dönts el, hogy jó fizetésnek számít vagy sem! Még grafikusként is. :)

Máskor inkább úgy tedd el a kérdésed, hogy grafikusként, stb. kinek mennyi a fizetése az ország X. Y. területén? Köszi...

2022. aug. 25. 05:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem
2022. aug. 25. 06:09
 5/16 anonim ***** válasza:

Miért itt kérdezed? Tudod, hogy tele van az oldal munkaügyi trollokkal. Itt mindenki havi több millát keres, le fognak húzni.

Szerintem meg jó fizetés.

2022. aug. 25. 08:14
 6/16 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ilyet mondani, hogy nem számít jónak? :D Ez ugye csak trollkodás?

Én 215 nettót kapok (irodai adminisztrátor vagyok), ebből élek Budapesten egy albérletben a párommal, néha ki se jövök belőle segítség nélkül. 300-nak is örülnék, nemhogy 750-nek basszus... Oké én csak egy mezei irodista vagyok, de grafikusként is szerintem ez bőven átlag feletti. Nagyon jól meg lehet belőle élni. A sógorom alkalmazott grafikus, 280-at keres.

De tényleg nem értem, hogy lehet rossznak mondani egy fizut ami fél millió felett van...

2022. aug. 25. 10:06
 7/16 anonim ***** válasza:

#6 hogy jon ide, hogy te mennyit kapsz, meg mibol jossz ki?

Egy hajlektalan jovedelmehez kepest a minimalber is tok jo, csak semmi ertelme osszehasonlitani oket.

2022. aug. 25. 10:09
 8/16 anonim ***** válasza:

6os, az egybites gonolkodasod miatt keresel csak ennyit... Csak mondom... Ezen ugyse tudsz valtoztatni, valaki vagy lassa az osszefuggeseket es a kapcsolatokat vagy nem. Nem kell a relativitas elmeletet megerteni mindenkinek, de ha valaki az ennyire egyszeru hétköznapi peldakat se ert meg annak nincs mit magyarazni.

A papok is siman azt mondanak hogy bun ennyit keresni es netto 200 felett mindent az egyhaznak kell adni... :))

2022. aug. 25. 13:01
 9/16 A kérdező kommentje:
Lassan 10 éve dolgoztam az előző melóhelyemen, 350 nettóért. Elhitették velem, illetve úgy beszéltek a fizumról a vezetőségben, hogy ez elég jó, meg kell becsülni. Viszont félretenni nem tudtam belőle semmit, gyerek sincs még, mi lenne ha lenne. Lakás szóba se jöhetett. A 10 év izoláció miatt nem vagyok képben a piaci árakról, Pesti cimborák szerint kérhettem volna többet is itt az új helyen, nekem nyilván igenjónak sőt soknak számít a 350 után. 6-os, ha veled is elhitették, hogy meg kell becsülni amit adnak, érdemes másfelé is keresgélni, biztos találni fogsz jobbat.
2022. aug. 25. 14:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Ev -ként nincs fizetésed és a nettó csak annyit jelent, hogy az áfa nincs rajta, abból te még kb a felét leadózod
2022. aug. 25. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!