Innovatív szolgáltatás vagy termékötlet vállalkozás inditásához?
Kifejezetten kreatív és innovatív ötleteket keresek vállalkozás inditásához. Régóta gondolkozok saját vállalkozás inditásán, ami valóban saját vállalkozás és nem MLM vagy hasonló butaság. Az utóbbi időben szemeztem az RTL-en futó Cápák között műsor lehetőségével. Szeretnék olyan társvállalkozót/vállalkozókat találáni akiknek vannak akár még nem részletezett ötletei!
Amit rólam tudni érdemes: 19 éves fiatal nő vagyok, az egészségügyben tanulok ,védőnőnek. Szenvedéyem a fiatalok és a nők egészségével, jogaival való foglalkozás illetve a gender-kérdéskör. Egyik nagy álmom hogy a megfelelő minőségű szexuális edukáció mindenkinek elérhetővé váljon és hogy a hátrányos helyzetűek asszimilációja a társadalomba jobb legyen különösen fókuszálva a gyermekotthonokban nevelkedő és mélysegénységben élő fiatalokra akiknek nagyobb az esélyük rátérni a szerhsználatra stb.
A fent leírtakból kifolyólag elsősorban egészségügyi-szociális termékekben,szolgáltatásokban gondolkozok.
Már természetesen nekem is van egy nagyon nagy vonalokban kigondolt szolgáltatás ötletmorzsám melynek lényege az lenne, hogy digitalizációval összekötött preventív turnésorozattal segíteni a fiataolkat akár határon túl is hiszen lévén a védő szakma hungarikum, ehhez az ottani tizenéveseknek kisebb vagy más minőségű a hozzáférése. Ezt anyukákra, családokra is ki lehetne természetesen terjeszteni.
Ehhez az ötlethez nem ragaszkodok görcsösen, bármi ami társadalmi vagy egészségügyi szinten pozitív változást hozhat Önök szerint arra nyitott vagyok!
Szerintem, azért nem tanul senki védőnőnek, mert nem akarnak gazdag vállalkozók lenni…. Ja, nem 🤦♀️
Kérdező, az a minimális kezdőtőke gondolom az, amit intézetis gyerekként ksptál. Kérlek, lehyen eszed és fejtesd be rendesen vagy költsd a tanulásodra és ne egy ilyen álomra költsd, ami 3-4 hónap alatt lenulláz és semmid nem lesz!
Ott a youtube, ahol az ötleted 60-70%át némi időbefektetéssel ingyen letesztelheted, használd ki a lehetőséget és teszteld le, aztán kiderül kinek van igaza!
nem azért nem tanulnak védőnőnek mert nem tudják mit csinál egy védőnő. És nem az nem az az összeg. :D
ja és hidd el soha nem fektetném minden pénzem egy dologba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!