Szeretnék beindítani egy kőműves vállalkozást, de nem tudom, hogy hogy fogok munkát szerezni?
Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy már szinte minden, adott lenne, csak nem tudom hogy hogyan kezdjek bele.2022. aug. 21. 08:23
1/5 A kérdező kommentje:
Mármint hogy hogyan hirdessem magam.
2022. aug. 21. 08:24
3/5 anonim válasza:
pont, hogy a kőművesnek nem kell google ads, meg fb. Ez még működik a szórólapos megoldással is. Kb minden házon van kőműves munka.
Ha jó melót csinál, nem pazarolja az anyagot, nem részegen jön melózni és nem árazza túl magát.. akkor úgyis ajánlani fogják az ügyfelei.
Én se google-n kerestem kőművest, hanem megkérdeztem a szomszédot, hogy kivel csináltatta a teraszát. Ajánlott is egyet, akivel meg volt elégedve. Nálam is szép munkát végzett.
Tetőcserére ugyanígy kerestem ácsokat.
Ezekre a melókra mocsoknak kereslet van, alapvető hirdetési módszerek is működnek.
4/5 anonim válasza:
Sokféle módszer van. Nekünk az ads remekül működik.
5/5 anonim válasza:
Ha azt se tudod hogy szerezz munkát akkor semmid sincs, bocsi, legyen munka, legyenek fix kapcsolatok, fanglit, beton keverőt utána is lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!