Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Várható, hogy a válságban az...

Várható, hogy a válságban az emberek kevesebbet járnak fodrászhoz vagy továbbra is dübörögni fog az iparág?

Figyelt kérdés
Nagyon jól megy a fodraszoknak, szinten minden nap tele van a legtöbb, nettó 800 ezret röhögve megkeres egy KATAs fodrász tisztán havonta. A válságban ezen spórolhatnak az emberek?

2022. júl. 28. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Férfiaknak könnyebb, én vettem egy hajvágógépet, már évek óta az asszony vágja a hajam, az első pár alkalom után már teljesen vállalható az eredmény. 😎
2022. júl. 28. 10:54
 2/9 anonim válasza:
82%
Miért? Miért gyűlölöd ennyire a fodraszokat? Irigy vagy? Kicsinek érzed a p.csöd mert te minimalálbért keresel? Miért nem tanulsz ki fodrásznak? Jaa, hogy azt már azért nem, mert csak siránkozni tudsz. Annyiszor le lett már vezetve neked ez, de te olyan buta vagy hogy nem érted meg. Mit vársz a sokadik kiírástól? Mesélj egy kicsit a frusztrációidról :)
2022. júl. 28. 10:58
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha irigy vagy rájuk, csináld te is, aztán meglátod!
2022. júl. 28. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Mindig az ilyen szolgáltatásokon spórol először az ember, kivéve, ha nagyon fontos a frizurája. Amikor meg megy a szekér, gyakrabban és többet is áldoznak erre az emberek, ezért emelkedhetnek az árak, és indul szépen az inflációs-recessziós körforgás újra.
2022. júl. 28. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én évente egyszer vagy kétszer mentem. Ezen nem akarok csökkenteni. :D viszont a körmösről lemondtam és inkább itthon festem sima körömlakkal.
2022. júl. 28. 12:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Statisztikailag akkor várható, hogy még ennél jobban is növekednek a bevételeik. Egy IT felsővezetőt eddig is zsebre raktak, most még jobban nyílik az olló akkor
2022. júl. 28. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, te el vagy tévedve a koordinátarendszerben...

Vagy az exed elkezdett fodrászkodni.

2022. júl. 29. 11:45
 8/9 A kérdező kommentje:
ismerősi körömben vannak huszonéves fodrászok, de röhögve mesélik milyen mennyiségű pénzt szednek össze, már ők is röhejesnek látják. egyik 6 ezer ft felé emelte a férfi hajvágást és ugyanúgy tele van. és csak ő az egyik a sok közül
2022. júl. 29. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg tudod mutatni melyik ez a konkrét fodrász aki ennyire tele van foglalasokkal? Előre is nagyon köszönöm!
2022. júl. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!