Ha valaki egy olyan vállalkozást szeretne létrehozni,ami több mindennel foglalkozik egyszer ,egy helyen,arra van lehetőség?(bővebben lent 👇🏻)
Több területen szeretnék mozogni egyszerre. Viszont egyszer valaki azt mondta erre nincs lehetőség,csak ha szorosan összekapcsolódnak a tevékenységek. Pl szolgáltatás mellett nem árulhatok terméket ,buta példa de egy műkörmös pl nem árulhat súlyzót mert nem összekapcsolt
Ez tényleg így van?
Egy cég név alatt nem csinálhatok bármit ? Minden tevékenységet külön kell kezelni ?
Kérlek szépen segítsetek ebben kicsit🙏🏻 Próbáltam rá keresni korábban ,de sajnos nem jártam sikerrel,bár lehet én írtam be nem megfelelő módon amit szeretnék.
"Egy cég név alatt nem csinálhatok bármit ?"
De. Bármit csinálhatsz, de csak egy területen.
A példádnál maradva, nem az a baj a műkörmösnél hogy másik területhez tartozik a súlyzó árusítás, hanem hogy arra egy műkörmös nem kaphat engedélyt.
De elvileg ha valakinek van minden területről papírja,hogy végezheti az adott dolgot,vagy legalább egy alkalmazottnak van,akkor folytatható a tevékenység úgy? Tehát akkor lehet engedélyt kapni?
Amúgy nagyon köszi a választ
Eleve ez ugye nem egyéb kérdés, hanem jogi, vagy karrier.
Másrészt: azt csinálhatod, amire engedélyt váltottál ki.
De egyszerre sokféle dologra is válthatsz ki engedélyt.
Nézz csak utána nyugodtan.
balesetveszélyes, a súlyzótól letörik a műköröm
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!