Bro, próbáld meg. De nem fogsz valószínűleg pénzt keresni vele. Ha ilyen könnyű lenne, mindenki ezt csinálná. Ha nem vagy 10/10es féri, aki be tudja rántani a szingli anyukákat meg a melegelet, akkor nem lesz belőle pénzed. Egyébként szerintem ha melegeket céloznál több sikered lenne. Nem kell homonak lenni, hogy nekik csinálj tartalmat.
2022. jún. 27. 21:40
3/8 anonim válasza:
A nők nem fognak fizetni semmilyen képért vagy videóért. A nők nem szexfüggők, mint a férfiak. Még Chris Hemsworth OF accountjáért sem fizetnék.
Max meleg férfiak lennének a közönséged, de arra meg többet kell belerakni, mert a két szép szemedért senki nem fog fizetni.
2022. jún. 27. 21:45
4/8 anonim válasza:
“ A nők nem fognak fizetni semmilyen képért vagy videóért. A nők nem szexfüggők, mint a férfiak. Még Chris Hemsworth OF accountjáért sem fizetnék.” hogyne…
2022. jún. 27. 21:47
5/8 A kérdező kommentje:
Nyilván sejtettem hogy a puncival történő születés már egy alapjövedelmet biztosítana a mai világban :) De se punci, se melegségre hajlam... és ez így nehezített pálya :)
2022. jún. 27. 23:07
6/8 A kérdező kommentje:
Az anal nem jó ötlet. Az csak output :)
És melegeknek műsort csinálni meg túl finnyás vagyok :D
Akkor másban kell gondolkodni... :D
Ha C/C++ vagy Flutter UI programozó tanfolyamot indítok az OF-en, azzal lehetne keresni? :D :D :D Bár lehet arra meg az Udemy jobb lenne...
2022. jún. 27. 23:09
7/8 anonim válasza:
Straight guy desttoys his ass with mega dildo.
Vagy self swallowing cumshot
:D
2022. júl. 12. 12:26
8/8 anonim válasza:
Én a programozásra befizetnék, csak közben ne repüljön a szemem közé egy f.sz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!