Milyen vállalkozásba kezdenétek ha lenne rá 7 millió forintotok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 13:11
1/9 anonim válasza:
Van, még sem indítottam semmilyen vállalkozást. A pénz szükséges de önmagában még kevés.
2/9 anonim válasza:
Érdekes, nekem nem volt egy fityingem sem, mégis tudtam vállalkozást indítani, sőt abból élünk 10 éve. Mások meg még ennyi lóvéval is belebuknak, humor level 10000.
4/9 anonim válasza:
Amihez értek…. Mondjuk, az enyémhez 0 forint kellett
6/9 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerül akkor inkább semmilyenbe. Ezt a lehető legkomolyabban mondom
9/9 anonim válasza:
2-es 4-es szellemi vállalkozás? Mert máskülönben valami befektetést szerintem minden igényel, sőt még a szellemi is valamennyit.
Kérdező ha leírtad volna az irányokat lehet segítőkészebb válaszok érkeznek. Én sem tudom mi érdekel, mihez értesz, így nem tudom mit ajánlhatnék ami működőképes lehet esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!