Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A burkolók most már mindig...

A burkolók most már mindig ilyen jól fognak keresni? Régen is jól kerestek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Igen örökre
2022. máj. 18. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
Egy szakma van ami örök és utánozhatatlan: a programmester. A többi a nyomába sem érhet. A burkolók napja hamarosan leáldozik.
2022. máj. 18. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Termeszetesen, mindig jol kerestek es minsig is jol fognak. Bar azt nem ertem hogy erre miert nincs kiemelt resz a glaxis utikalauz stopposoknak-ba
2022. máj. 18. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég megeröltető meló én nem szivesen válalok. Szerintem ez pont az a meló, hogy csak jó pénzért éri meg és nagyon nagy rá a kereslet. De nagyon stresszes is, mert a padlót sose tudják megcsinálni normálisan, meg persze a falakkal is ugyan ez ha csempézni kell, amit persze neked kell kihozni, mert nem a kőműves munkájára rakják rá a vízmértéket😂. Tulaj is szivat, sose fogadják meg a tanácsokat megfogják és a legszarabb lapokat megveszik amik nem is egy méretek szoktak lenni és elvárják, hogy le rakd hálóba tökéletesen! Valamelyik barom még feletted is áll, hogy ellenőrizzen és bele tudjon pofázni olyan dolgokba amikhez nem értenek és persze először ők könyörögnek azért, hogy válald el a melót. Sokszor még a lapok mennyiségét se tudják kiszámolni. Szerintem relatív, hogy jól lehet vele keresni, mert elégé szétmegy az egész lábad gyorsan lehet pénz keresni vele de van ára. Nem ajánlom inkább menj cncésnek jól keresnek nem ilyen stresszes és semmit nem csinálnak (az viszont unalmas az negatívúm inkább😀)
2022. máj. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!